Caravana en Campingnavigator introduceren nieuwe prijs voor campingsector

De campingwereld is een nieuwe prijs rijker; De Camping Experience of the Year’ Deze is gericht op datgene waar het tijdens het verblijf op de camping allemaal om draait: het ultieme vakantiegevoel. Daarom organisatie is in handen van Campingnavigator.com, samen met kampeerbeurs Caravana.

Beerze Bulten

Welke campings bieden de excellente beleving waar iedere vakantieganger op hoopt? Er zijn zes categorieën in het leven geroepen. Tijdens de Caravana in Leeuwarden (18 t/m 23 januari 2018) wordt iedere dag de winnende camping per categorie bekend gemaakt: ‘Wellness-Spa’, ‘Sport’ en Activiteiten’, ‘Culinair’, ‘Natuur’, ‘Stilte’ en tot slot ‘Fietsen’.

Robbert Jan Meerpoel, directeur Campingnavigator.com: ‘Soms zie je als kampeerder door de bomen het bos niet meer. Er zijn zó veel campings in Europa. Via Campingnavigator.com geven wij mensen al heel veel selectiemogelijkheden in handen. Maar we vonden dat we nog een tandje hoger konden in de zoektocht naar de echte pareltjes. Daarom hebben we nu deze prijs ingesteld die we jaarlijks willen uitreiken aan campings die álles bieden om hun gasten tijdens het verblijf gelukkig te maken.”

Genomineerden voor de ‘Best CampingExperience Award’ zullen begin januari worden bekendgemaakt. De uitslag wordt bepaald via de reviews op Campingnavigator.com en via een panel van campingconsulenten, dat elk jaar in totaal vele honderden campings bezoekt.

Meer informatie:
Campingnavigator.com, voorheen Kosmos Campingwijzer,
www.caravana.eu (Kampeerbeurs van 18 tot en met 23 januari 2018 in Leeuwarden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *