Campsy campingplatform breidt uit naar Frankrijk

Campingplatform Campsy is hard op weg om een grote Europese speler te worden. Nadat het bedrijf in augustus 2016 fuseerde met het Duitse CampDay, is nu de online marktleider in de Franse campingmarkt Camping & Co aan de keten toegevoegd.

Na de overname ontstaat er een platform met meer dan 2000 persoonlijk geselecteerde en bezochte campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Duitsland en België. De nieuwe groep heeft 100.000 klanten in haar portfolio die in 2017, naar verwachting, goed zijn voor een boekingswaarde van 20 miljoen Euro.

Werner Huijboom van Campsy Nederland BV laat weten: “In eerste instantie gaan vooral consumenten profiteren van de overname. Wij kunnen immers een groot aantal nieuwe campings toevoegen aan ons platform Campsy.nl. Voorlopig blijven de bedrijven opereren onder hun eigen merknamen Campsy en Camping & Co en zoeken we naar integratievoordelen. Op termijn zullen ook campings voordelen gaan merken van een veel bredere doelgroep die ze via ons platform kunnen bereiken.”

In augustus is Campingfinder een samenwerking aangegaan met CampDay, onderdeel van Rocket Internet. Deze samenwerking zorgt voor een (financiële) impuls om het online campingnetwerk verder uit te bouwen naar een leidend Europees platform.

Meer informatie:
www.campsy.nl
http://nl.camping-and-co.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *