Camping Lemeler Esch maakt aantrekkelijk arrangement rond locale Natuurwerkdag

Camping De Lemeler Esch biedt een gratis overnachting, een picknick en een verrassing voor deelnemers aan de natuurwerkdag. Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat samen met haar gasten meewerkt aan het behoud en onderhoud van de natuur in de omgeving. Op dit moment hebben 20 mensen ingeschreven op dit arrangement; vooral gasten die het afgelopen seizoen op de Lemeler Esch hebben gestaan. 

Naturcamping Lemeler Esch

De Lemeler Esch bestaat dit jaar 30 jaar en om dat te vieren wordt vooral de mooie natuur in de directe omgeving getrakteerd. Het hele jaar werden er verschillende acties georganiseerd om geld in te zamelen voor Landschap Overijssel en donateurs te werven. Komend weekend wordt er samen met Landschap Overijssel ‘de natuurwerkdag’ georganiseerd op 1 september. Op vrijdagochtend hadden zich inmiddels 20 vrijwilligers aangemeld. De organisatie kan nog wel wat extra hulp gebruiken.

Meer informatie: lemeleresch.nl

 

 

Landelijke natuurwerkdag op 3 november
Ondernemers die dit goede voorbeeld willen volgen kunnen inhaken op de landelijke natuurwerkdag op zaterdag 3 november. Afhankelijk van de streek en de locatie worden er verschillende werkzaamheden verricht. De meeste activiteiten bestaan uit kleinschalig onderhoudswerk: snoeien, zagen, hooien, schoonmaken van poelen en paden, het knotten van wilgen, snoeien van fruitbomen, maken van takkenrillen en verwijderen van riet.

Wilt u ook een Natuurwerkdaglocatie organiseren, samen met een locale natuurorganisatie? Dan is er op de website natuurwerkdag.nl meer informatie te vinden en ook een aanmeldmogelijkheid. De provinciale organisatie Landschapsbeheer in uw provincie neemt dan contact met u op. Zij helpen u bij de organisatie van uw locatie en hebben ook promotiematerialen beschikbaar.

meer informatie: www.natuurwerkdag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *