Bobbejaanland tovert reuzenrad om tot pizzeria

Zaterdag 9 augustus wordt het reuzenrad van Bobbejaanland omgetoverd in een heuse pizzeria. 96 personen zullen aan tafel schuiven voor een diner met adembenemend uitzicht over het park. Via de Facebookpagina van Bobbejaanland kon er de afgelopen weken meegedingd worden naar een plaatsje voor deze pizza party. 24 personen verzilverden hun deelname en nemen zaterdag elk 3 vrienden of familieleden mee.

Artisanne-1124 mini-restaurants
“Zaterdag is er een Summernight of nocturne in Bobbejaanland waardoor het park open blijft tot 22u, legt Michaël Binkin, marketingdirecteur van L’Artisane, uit. In samenwerking met het pretpark kleden we de 24 cabines van het reuzenrad gezellig aan en maken we er als het ware mini-restaurantjes van. Bij het instappen krijgen de vier inzittenden van elke cabine verse pizza naar keuze voorgeschoteld. Ze kunnen die dan verorberen terwijl ze een rustige rit in het reuzenrad maken. Het uitzicht over het park en de omgeving valt alvast niet te overtreffen!”

Verse pizza’s, ter plekke gebakken
Voor de pizza party in Bobbejaanland zal de foodtruck van L’Artisane aan de instapplaats van het reuzenrad staan. De pizza’s komen recht uit de oven op het bord van de winnaars terecht.”

« Het reuzenrad is en blijft een populaire attractie onder de bezoekers van Bobbejaanland, vanop die hoogte is het uitzicht over het park en de omgeving dan ook prachtig, geeft Peggy Verelst, commercieel directeur van het pretpark, mee. Een avondje op restaurant op zo’n bijzondere locatie is een unieke ervaring. L’Artisane bleek de geknipte partner om dit evenement mee vorm te geven.”

“Afgelopen weekend organiseerden we de eerste editie van de pizza party in het reuzenrad, voegt Michaël Binkin nog toe. Alles verliep vlekkeloos! Volgens de 96 deelnemers was het een geslaagde avond. Enkele van hen ontdekten Bobbejaanland, andere dan weer L’Artisane. We kijken uit naar de editie van zaterdag! In september komt er trouwens een tweede actie met Bobbejaanland, maar van heel andere aard. Dit is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden tot samenwerken die er bestaan dus twee dynamische bedrijven aan beide kanten van de taalgrens.“

Meer informatie: www.bobbejaanland.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *