Beursimpressie RecreaVak Zeeland

De Zeeuwse recreatievakbeurs RecreaVak beleefde gisteren de openingsdag. Over belangstelling van standhouders heeft de beurs niet te klagen; de locatie ‘Deltapark Neeltje Jans’ barst bijna uit haar voegen, en de beursvloer is letterlijk tot de nok toe gevuld. Dankzij de RECRON vergadering liepen er gisteren veel vertegenwoordigers van grotere campings rond. Van een massale opkomst van Zeeuwse ondernemers is (nog) geen sprake.

Zeeuwen kom op!
Beursmanager Irm is tevreden over de start: “We hebben de beurs in betrekkelijk korte tijd gerealiseerd en zijn tevreden over de opzet. Het was wel puzzelen met de ruimte. Grote objecten, zoals chalets en machines hebben we nu buiten een plek gegeven.” De beurs kan nog wel een impuls gebruiken van bezoekers. (Red.: Zeeuwen, kom op, laat zien dat deze beurs in Zeeland toekomst heeft!) Er is tot nu toe veel media-aandacht geweest en op de eerste dag kwamen o.a. de PZC (Zeeuwse krant), Omroep Zeeland, Weerman Piet Paulusma en Pretwerk naar de beurs om een verslag te maken. Ook een bus met Belgische recreatieondernemers komt nog naar Zeeland.

Onze indruk;
Het is een beurs met een wat kleinschaliger opzet dan Hardenberg of Gorinchem. Toch zijn veel grote landelijke partijen uit de recreatiebranche wel vertegenwoordigd. Een voorzichtige inschatting; ongeveer 30% van de aanwezige standhouders is vooral lokaal georiënteerd. Voor de regelmatige bezoeker van vakbeurzen is dat wel leuk; want er valt daarmee wat nieuws te ontdekken.
De beursvloer en het restaurant lopen in elkaar over. Door de avondopening komen veel mensen in het restaurant terecht en dat groeide de eerste avond uit tot dé netwerkplek van de beurs. Soms tot teleurstelling van standhouders die hun hapje hadden meegenomen naar de beursstand.
Voor ondernemers die zich oriënteren op een nieuwe investering is de beurs zeker de moeite waard. Doordat het niet al te druk is, hebben de standhouders de tijd om je goed te informeren. Bovendien zijn er van bijna elke productgroep wel diverse concurrenten aanwezig. Een prima plek dus voor een vergelijkend warenonderzoek.

De beurs is nog geopend:
9 oktober, van 14.00 tot 22.00 uur
10 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur
Toegang is gratis (na aanmelding)

Meer informatie:
http://www.escgoes.nl/recreavak-bezoekers.php
Tickets bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *