Beurs over de (be)leefwereld van ouderen

De groep ouderen in Nederland is groeiende. Een doelgroep die uiteenlopende interesses en behoeften heeft én bestedingsruimte heeft. De beurs ‘liever thuis!’, van 13 – 15 maart in Amsterdam, presenteert de mogelijkheden van een kansrijke markt; ook voor de recreatiesector.

matrasGroeiende groep zelfstandige ouderen
In Nederland zijn er momenteel ruim 2,7 miljoen 65-plussers en de dit aantal zal verder groeien naar circa 4,6 miljoen 65-plussers in 2039. Uit diverse onderzoeken blijkt dat ouderen het liefst zo lang mogelijk in de eigen omgeving én in hun eigen huis blijven wonen. Een brede en interessante groep die de liever thuis! beurs drie dagen lang gaat bezoeken. Benut deze ongewone kans en vergroot uw clientèle aanzienlijk in drie dagen.

Deelnemen?
De beurs is interessant voor partijen die zich specifiek richten op vakanties en dagjes-uit voor mensen op leeftijd. Met de juiste faciliteiten en aanpassingen is dat natuurlijk relevant. Toegankelijkheid speelt daarbij een belangrijk rol.

Oriënteren?
Voor recreatiebedrijven die zich meer op de groep ouderen willen richten is het zeer interessant om te zien wat er te vinden is op het gebied van aanpassingen, hulpmiddelen en diensten die ouderen ondersteunen.

De beurs is gratis te bezoeken met een online voorinschrijving.

Meer informatie: www.lieverthuisbeurs.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *