Beïnvloed reisbereidheid jouw boekingen?

Waardoor wordt de reisbereidheid toch beïnvloed? Hoe komt het toch dat van Rotterdam naar Friesland veel moeilijker is dan van Friesland naar Rotterdam? Ik loop er maar mee te stoeien, want als je zoals wij in “het hoge Noorden” zit, dan heb je wel met deze drempel te maken!

autootjeTijd en kosten
De redenen van het bezoek, de kosten in tijd of geld en de alternatieve bestemmingen die de bezoeker kan kiezen beïnvloeden de reisbereidheid. Maar stel dat de Rotterdammer wel wil kamperen op een toffe plek ergens aan het water. Hoe groot is dan zijn bereidheid om naar het Noorden te gaan reizen? Hoe unieker het bedrijf, hoe groter de reisbereidheid wordt. De reistijd en de kosten worden dan eerder beschouwd als een redelijke investering.

Trekpleisters
De bereidheid om naar onze camping te komen reizen vanuit Rotterdam wordt nog groter wanneer ik de Rotterdammer nog een reden geef om deze kant op te gaan. Immers, dan wordt de te investeren tijd en geld verdeeld over twee adressen!
En juist dat maakt dat het voor onze camping van essentieel belang, dat er hier in de regio steeds meer te beleven valt. Echte trekkers die de reis waard zijn! Dan is de drempel als het ware gehalveerd!

Dat laat mij ook nog weer eens inzien dat juist samenwerken met soms ongewone, niet voor de hand liggende partijen, echt heel interessant en misschien wel een must zijn om een gezonde en succesvolle camping te kunnen zijn of worden!

Samenwerken
Wat tof dat ook de provincie Friesland flink aan de weg timmert met Smaak 2015 en de Culturele Hoofdstad 2018.
Want de te verwachten bezoekers naar Friesland neemt enorm toe, zo is de verwachting! Wij bereiden ons al voor, met het inhaken op deze events en nog meer ‘ongewone’ samenwerkingen!

Hoe zorg jij dat de reisbereidheid naar jouw organisatie hoog is? Ik ben benieuwd, want dat we van elkaar kunnen leren, dat staat vast! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *