ANWB verkiezing voor ‘Europese camping van het jaar 2019’ is gestart

De ANWB roept haar leden op om online een evaluatie in te vullen van hun campingvakantie. Samen met de waarnemingen van de campinginspecteurs bepalen zij wie de titel ‘Beste camping van Europa’ ontvangt in drie verschillende categorieën.

camping Geversduin
De verkiezing is opgedeeld in drie categorieën:

De fijnste gezinscamping
Campings waar je kinderen bijvoorbeeld in een streep naar de kidsclub rennen, waar ze in water kunnen spelen of met vriendjes een vlot kunnen bouwen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

De beste huuraccommodatie
De tijd van alleen stacaravans hebben we al lang achter ons gelaten. Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Denk aan een ronde Lotus Bell-tent, een tipi, een dubbeldekker tent op palen of een luxe bungalow in Afrikaanse stijl.

De mooiste, groene camping
Groen is een heel breed begrip. Zo bedoelen we deze categorie ook. Je kunt denken aan een charmecamping met hele ruime staanplaatsen met heel veel natuur rondom, maar ook aan campings waar duurzaamheid centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een camping met een eigen reinigingssysteem die het overtollige water opvangt en filtert of een camping waarvan het zwembad wordt verwarmd door een houtkachel.

Meer informatie: www.anwb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *