Alle zwembadprofessionals verzamelen

Op dinsdag 9 oktober vindt de ZwembadBranche Dag weer plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennisdelen en kennismaken. Dit jaar zullen er ook nog meer exposanten zijn. Daarnaast worden er deze editie voor de tweede keer de ZwembadBranche Awards uitgereikt tijdens de ZBBQ Party en beginnen we de dag met een Technisch Ontbijt.

Informeren & inspireren
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom uitermate geschikt om op te hoogte te blijven. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor advies. We beginnen de dag met een Technisch Ontbijt voor de technici binnen de zwembranche en we sluiten af met ZBBQ Party waar we tegelijkertijd de winnaars van de ZwembadBranche Awards in het zonnetje zetten. Diverse zwemscholen en zwembaden in verschillende categorieën komen weer in aanmerking voor een Gouden Zeepaardje. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche. Denk aan Instagram, tactvol omgaan met kinderen, de rol van de toezichthouder, gezonde horeca, omgaan met agressie, schoon water zonder chloor. Ook dit jaar dus weer te leuk om te missen.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Het Technisch Ontbijt staat vanaf 7.30 klaar en duurt tot 10.30, deelname kost € 50,00. De ZBBQ Party begint om 17.00 met het opstoken van de BBQ, deelname kost € 50,00. Voor zowel de ZwembadBranche Dag (gratis) als het Technisch Ontbijt en de ZBBQ party moet je je vooraf aanmelden.

Meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *