Kids Vakantiegids maakt meest kindvriendelijke vakanties bekend

De Kids Vakantiegids heeft op de Vakantiebeurs de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland in het zonnetje gezet. In het internationale vakantiegeweld vielen ook twee binnenlandse vakantieaanbieders in de prijzen. De Sprookjescamping kreeg een Kids Award in de categorie ‘Kamperen in Nederland.’ De Beerze Bulten werd verkozen tot meest kindvriendelijke vakantiepark.

Ralf Mackenbach maakt de Sprookjescamping blij met prijs voor beste Nederlandse kindercamping

De categorieën en winnaars zijn:

  • Allround: Arke
  • Kamperen: Eurocamp
  • Kamperen Nederland: Sprookjescamping
  • Vakantieparken: Beerze Bulten
  • Verre Vakanties: Baobab Familiereizen
  • Actieve Vakanties: Fox Family & Kids
  • Kidsclub Vakanties: KidsWorldClub
  • Pretpark Vakanties: Oad Reizen met Disneyland
  • Cruises: MSC Cruises
  • Eenouder Vakanties: Estivant Vakanties
  • Detective Award: Kids & Co

Kamperen
Eurocamp verdient de Kamperen award (internationaal) voor het tweede jaar achtereenvolgend dankzij de kampeervakanties met grote zwemparadijzen, de kinderclubs met heel veel ‘vette activiteiten’ en het kampeeraanbod bij pretpark Duinrell en safaripark Beekse Bergen. Deze kampeervakanties vinden kinderen en ouders het meest aantrekkelijk. In de categorie Kamperen Nederland sleepte de Sprookjescamping de award in de wacht. Van de stemmers koos maar liefst 58% voor deze camping compleet in sprookjesstijl, met een uitgebreid animatieprogramma van april tot november.

Gerrit-Jan Hagedoorn met zijn tweede prijs van deze dag

Vakantieparken
In de categorie Vakantieparken gaf 48% van de stemmers de voorkeur aan Vakantiepark Beerze Bulten, daarmee mochten zij de awards mee naar huis nemen. Het merendeel van de stemmers gaf de voorkeur aan het vakantiepakket van Beerze Bulten, met onder meer een Beauty Prinsessenbehandeling voor kids, de Adventure race en een rol als musicalster in de musical met Bultje het Konijn en echte acteurs.
Gerrit-
Gerrit-Jan Hagedoorn van de Beerze Bulten: “Wij zijn zeer verrast dat we op één dag twee prestigieuze prijzen in de wacht hebben gesleept. Wij zijn erg blij dat we ook deze Award hebben gewonnen! De andere genomineerden waren toch niet de minsten; Landal GreenParks en Roompot Vakanties. We zijn erg trots dat wij als zelfstandig vakantiepark met unieke faciliteiten zoals Spa, Wellness en Fun en het Giga Konijnenhol deze Award in ontvangst hebben mogen nemen. Hiermee gaan we vol vertrouwen het komende seizoen in.”

Meer informatie:

www.kidsvakantiegids.nl

www.vakantiebeurs.nl

www.beerzebulten.nl

www.sprookjescamping.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *