Artiesten en Evenementenbeurs met aandacht voor zorg (15 – 17 januari)

De AEB is dé unieke gelegenheid waar men met één bezoek persoonlijk kan kennismaken met entertainment voor uiteenlopende gelegenheden. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor entertainment in de zorg. De beurs biedt een zeer gevarieerd programma; Van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt, van acrobatiek tot illusie, van straat(theater) tot muziek en zang.

Zorgmatinee
Ook binnen de zorgsector worden jaarlijks vele grote en kleine evenementen georganiseerd. De zorgsector is en wordt een zeer belangrijke bezoekersdoelgroep binnen de entertainmentbranche. Op dinsdag 17 januari 2012 wordt extra aandacht besteed aan deze doelgroep. De dag is mede vorm gegeven door Theatercollectief de Muzen. Samen met hen is een interessante en amuserende dag in elkaar gezet voor u als bezoeker. Aan dit programma werken o.a. mee: Theater Ronzebons (Rensje Ronzebons), Circus Pom Pom, Theatercolelctief De Muzen, Clownerie Werkt, De Klankreiziger, Verteltheater Donderelf, Clown Zoey en Stichting Nocturne.

Keur aan entertainment
Naast een aantal vertrouwde gezichten zoals Jarno di Parno, Bert’s Animal Verhuur, Action Events, Clown Snoepy Entertainment, Houthakkersroadshow, Theater Flats, Image Entertainment, Leipe Leo Entertainment en vele anderen, is ook een groot aantal nieuwe exposanten aangeschoven. Zeer trots zijn wij op de deelname van Cirq’ulation Locale uit België. Dit circuscollectief toert over de hele wereld en heeft al veel internationale prijzen in de wacht mogen slepen, zoals de Grote prijs van het publiek op het Internationaal Straattheaterfestival Gent, België. Daarnaast kunt u kennismaken met Tof evenementen, speciaal gericht op evenementen organisatie voor winkelcentra en gemeentelijke instellingen, Spacejunk Entertainment gespecialiseerd in kennisentertainment, Tanya Tienpont de harpiste, de theateracts van Living Sculptures / Stone- Age en de kindershows van o.a. Empire Entertainment.

Maxima opent de AEB op zondag 15 januari 2012
Op de 1e beursdag mag de organisatie van de AEB zich verheugen op koninklijk bezoek. Prinses Maxima opent speciaal voor alle exposanten en bezoekers de AEB. Om klokslag half 12 zal zij het woord tot ons richten en met een speciale openingsact de aftrap geven voor 3 dagen ‘live’ entertainment. Uiteraard bent u van harte welkom om de opening bij te wonen op het Straattheaterterras. Voordat we een berichtje krijgen van de Rijksvoorlichtingsdienst, het betreft de enige echte look a like van Prinses Maxima.

Kindermatinee
Al jaren herbergt de AEB een keur aan kinderentertainment. Deze groep is de laatste jaren alleen maar groter geworden. Kinderen zijn immers de nieuwe generatie. Dit jaar vindt er op zondagmiddag 15 januari 2012 een kindermatinee plaats, speciaal voor iedereen die op zoek is naar kinderentertainment met medewerking van o.a. Circus Pom Pom, JB Productions, Empire Entertainment en Creëer ’n Beer.

 

Online beurscatalogus
De meest bekeken online catalogus van het afgelopen jaar is weer online. Op onze website www.aeb.nl kunt u het komende jaar de beurscatalogus terugvinden met alle belangrijke informatie over de exposanten van de 24e editie. Gecombineerd met een bezoek aan de AEB bent u weer helemaal op de hoogte van alle ‘live entertainment’ in Nederland, België en Duitsland.

Social Media Café
In samenwerking met het CLC VECTA Garantie fonds en PresTop Rental bv opent de AEB organisatie tijdens de 3 beursdagen het ‘Social Media Café’. In dit café worden alle nieuwsberichten op de voet gevolgd en is iedereen welkom om actief te twitteren en kennis te maken met de nieuwste snufjes op ‘Social Media ‘ gebied.

ABC Netwerkplein
Ook dit jaar vindt u weer op het bordes het ABC Netwerkplein. De organisatie van de AEB heeft vanaf het directe begin de initiatieven van het ABC voor de volle 100% ondersteund.
De beurs heeft zich ontwikkeld tot graadmeter van de creativiteit van de Nederlandse artiest. Als broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen en voor het ontdekken van nieuwe trends is de beurs een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen geworden voor artiesten en muzikanten van allerlei disciplines. Het ABC heeft om bovengenoemde reden ervoor gekozen haar jubileum tijdens deze jaarlijks bruisende en kleurrijke bijeenkomst te vieren. Vol trots presenteert het ABC een aantal primeurs op het feestelijk aangeklede netwerkplein. Als absolute primeur introduceren zij een eigen exclusieve nieuwe verzekering ! Nieuwsgierig…?

Meer informatie: www.aeb.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *