Safaripark Beekse Bergen trekt 7% meer bezoekers in 2011

Safaripark Beekse Bergen heeft een succesvol jaar achter de rug. 2011 was een jaar waarin wederom een stijging van het bezoekersaantal plaatsvond. Het aantal bezoeken nam ten opzichte van vorig jaar met 7% toe. Onlangs melden ook Artis en Burgers’ Zoo, Ouwehands Dierenpark en Gaia Zoo dat zij in 2011 een prima jaar hebben gehad.

Het park denkt dat de stijging te danken is aan de uniciteit van het concept. ‘’Safaripark Beekse Bergen is een park waar je écht een dag in Afrika bent. Door de vier safarivormen kan je de 120 hectare land met 1.250 Afrikaanse dieren op verschillende manieren van dichtbij bekijken. Rangers lopen door het park rond en de dieren leven zoveel mogelijk in kuddes. Kortom, een unieke beleving waar bezoekers juist in deze tijden naar op zoek zijn’’, aldus Sjors van den Boogaart, Vestigingmanager.

Dankzij het mooie herfstweer was de herfstvakantie de drukste herfstvakantie ooit. Daarnaast werd het safaripark door de ANWB Explorers uitgeroepen tot leukste dierentuin van Nederland.

Ook in dit nieuwe jaar staan er diverse hoogtepunten op het programma. In het voorjaar opent het park een nieuw tijgerverblijf. In mei wordt er een nieuw tapirverblijf geopend. Gedurende de herfstvakantie organiseert het park de ‘Billen in de bush’-weken en tevens worden er dit jaar twee jonge neushoorns verwacht.

Meer informatie: www.safaripark.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *