Netwerkdag Nationale Landschappen (16 februari)

Op 16 februari organiseert Servicenet de Netwerkdag Nationale Landschappen. Voor iedereen met hart voor en belang bij de Nationale Landschappen (bestuurlijk en ambtelijk, publiek en privaat). In de ochtend zal het bidbook centraal staan en kunnen de deelnemers ‘intekenen’ op de projecten en zo hun interesse en bijdrage (kennis, diensten, geld) kenbaar maken.

Horeca in de Nieuwe Hollandse Waterlinie

De middag staat in het teken van het project ‘Brussel binnen handbereik’. Deze bijeenkomst is het vervolg op het geslaagde EU-seminar van 9 november jl. Met de deelnemers zullen concrete cases worden gekoppeld aan Europese ‘calls’ en netwerken. Bovendien willen we bouwstenen formuleren voor een eerste gezamenlijke aanvraag om zo Europese subsidie te krijgen voor de samenwerking en kennisuitwisseling tussen de Nationale Landschappen.

De Nationale Landschappen die vertegenwoordigd zijn in het Servicenet Nationale Landschappen zijn: Stelling van Amsterdam, Zuidwest Zeeland, Noordoost Twente, De Graafschap, Winterswijk, Laag-Holland, Groene Hart, Arkemheen-Eemland, Noardlike Fryske Wâlden, Zuidwest Fryslan, Het Groene Woud, IJsseldelta, Drentsche Aa, Middag-Humsterland en Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Meer informatie: www.servicenetnationalelandschappen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *