Stockfotografie: Nederland in méér dan een miljoen beelden

Ben je die gelikte Amerikaanse stockfotografie zat? En ben je op zoek naar beeldmateriaal dat jouw doelgroep wél aanspreekt? Breng dan eens een bezoek aan de Nationale Beeldbank. Bij deze aanbieder van stockfotografie, die inmiddels ruim 5 jaar bestaat, heb je een ruime keuze uit meer dan een miljoen Nederlandse stockfoto’s.

Ruim 6000 fotografen zorgen elke dag voor uitbreiding van de database. Bij de Nationale Beeldbank vind je alledaagse, uit het leven gegrepen onderwerpen met echte Nederlandse mensen zonder tandpasta glimlach. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als recreatie, vakantie, natuur en toerisme. De veelal niet gestileerde, typisch Nederlandse foto’s zijn zeer geschikt ter illustratie van redactionele teksten in bijvoorbeeld een reisgids, maar doen het ook goed op bijvoorbeeld posters, kalenders en ansichtkaarten.

Geld besparen
Heb je stockfoto’s nodig voor redactionele doeleinden, dan kan je deze op lage resolutie aankopen vanaf € 9,99. Op hoge resolutie zijn de foto’s verkrijgbaar vanaf € 59,-. Iedereen wil natuurlijk graag geld besparen in deze tijden. Daarom is het mogelijk om voor redactionele doeleinden een kortingspakket aan te schaffen waarmee je al snel tot 50% kunt besparen. Voor het gebruik van beeldmateriaal voor commerciële/promotionele doeleinden gelden hogere maar ook voordelige tarieven. Na een mail of telefoontje stuurt de beeldredactie binnen 45 minuten een vrijblijvende offerte en gaan zij na of het beeldmateriaal de juiste gebruiksrechten heeft.

Persoonlijke service
Naast de lage tarieven ligt de kracht van de Nationale Beeldbank bij de persoonlijke service. Kan je net die ene foto niet vinden, dan helpt de beeldredactie jou kosteloos met zoeken. Zit een bepaald onderwerp niet in de database of wil je je onderscheiden met fotografie die geen enkel ander bedrijf heeft? Maak dan gebruik van de ‘fotografie op maat’-service. In nauw overleg met één van onze professionele fotografen wordt jouw briefing besproken en uitgewerkt. Zowel studiofotografie als fotograferen op locatie behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een reportage te laten maken van het eigen bedrijf.

Breng voor meer informatie bezoek eens de website of neem contact op met de beeldredactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *