Libema dagattracties ontvingen 10.000 guldens bij de kassa’s

Afgelopen weekend vond de guldenactie plaats bij Libéma’s dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen. Iedereen die nog niet volledig van onze oude munt afstand had gedaan, kon afgelopen weekend weer met kwartjes, dubbeltjes en guldens betalen. Van deze mogelijkheid is veelvuldig gebruik gemaakt. De dagattracties hebben 50% meer bezoekers mogen verwelkomen. Er werd circa 10.000 gulden aan de kassa’s ingeleverd en de reacties van bezoekers waren positief en enthousiast.

 

Naast Safaripark Beekse Bergen accepteerden ook dierentuin Dierenrijk bij Eindhoven, Expeditie Ecodrome Zwolle, Het Nederlands Stripmuseum Groningen en zwem- en schaatssensatie Sportiom

‘s-Hertogenbosch de gulden weer. Op alle locaties kwamen bezoekers hun oude sokken legen en bezorgden zichzelf daarmee een mooie tijd op één van de dagattracties.

Op onze Pretwerk.nl website was het item over de guldens bij Libema parken twee dagen lang het best gelezen artikel. Vooral via Google zochten veel mensen meer informatie over deze guldencampagne. Daarmee ontstaat in ieder geval de indruk dat de campagne op het gebied van Free-publicity ook een succes is geweest. (en misschien wel meer dan tienduizend gulden heeft opgeleverd.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *