TV programma Enjoy Life op bezoek bij Nederlandse attracties

Het goed bekeken zondagochtendprogramma Enjoy Life gaat inmiddels het derde seizoen in op RTL 4. In een nieuwe reeks van acht afleveringen rijden Sanne Heijen en Arno Raymakers in bijzondere vervoermiddelen door het land om de kijker te helpen met het maken van recreatieve keuzes. Ondernemers met een bijzonder aanbod kunnen aanhaken bij dit TV-format

Thema: buiten
Het accent ligt dit seizoen op winterse belevingen, spannende activiteiten voor de kerstmaand en de leukste familie-uitjes in de maanden januari en februari. In de nieuwe ‘Enjoy Life’- reeks komt van alles voorbij: o.a. het spectaculaire ijswandklimmen, een dagje kerstshoppen in België, een ‘splash’ in Amsterdams nieuwste attractie ‘The Floating Dutchman’, een avondje winters sjiek bij Kranenborg’s Palazzo en een bezoek aan ‘de Nederlandse Zuidpool’. In de eerste aflevering, op 4 december, werd de AJAX-spelersbus ‘geleend’.

Participeren
Voor ondernemers met een bijzonder beleefaanbod zijn er nog mogelijkheden tot participatie binnen Enjoy Life. Enjoy-Life is een commercieel/redactioneel programma waarbij elk item dat je ziet in het programma voor de helft wordt gefinancierd door de tv-partners. De tv partners worden er nauw bij betrokken en krijgen hierdoor een goed filmpje(2x) op RTL4 en daarna kan dit rechtenvrij worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Meer informatie:
www.enjoy-life.tv

Wilt u meer weten over participatiemogelijkheden, neem dan contact op met
Richelle van der Velden, redactie@enjoylifemedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *