Unieke kans op free publicity in (online) vrouwenbladen

Gratis publiciteit is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ferias Communicatie biedt u een unieke kans op een gratis, uitgebreide vermelding op populaire websites Margriet.nl, Libelle.nl en Vrouwonline.nl en in de bijbehorende magazines.

Wat moet u daarvoor doen?
Geef iets cadeau! Een weekend weg in een van uw (nieuwste) accommodaties, toegangstickets voor uw attractiepark of een arrangement in uw welnesscenter: alles mag. En onder uw voorwaarden! Uitsluiten van schoolvakanties en op basis van beschikbaarheid is bijvoorbeeld geen probleem.
U mailt uw actie, een mooie foto van uw park/accommodatie en een middellange tekst waarin u niet alleen uw actie, maar ook uw park in het algemeen beschrijft naar info@ferias-communicatie.nl.

Wat krijgt u ervoor terug?
De zogenaamde mail&win-pagina’s van deze populaire websites worden extreem veel bezocht. Het aantal unieke bezoekers ligt gemiddeld op 300.000 per maand! Dit gemiddelde ligt zelfs nog iets hoger bij prijzen die in de smaak vallen bij de lezers. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om enthousiaste reacties bij het artikel te plaatsen. Ferias Communicatie kijkt vervolgens voor welke website uw actie het meest geschikt is en zorgt voor een gratis publicatie (met omschrijving van uw park en uw website). Hiervoor worden géén kosten berekend. De enige (eventuele) kosten die u heeft voor deze free publicity is de prijs die u beschikbaar stelt.

Waarom krijgt u deze aanbieding?
Ferias Communicatie heeft zich gespecialiseerd in de communicatie in de recreatiebranche. Daarnaast heeft Ferias goede contacten in de media. Zij zijn op hun beurt altijd op zoek naar leuke acties om hun lezers te trakteren. Door de contacten in de recreatiebranche te combineren met de contacten bij populaire websites, hoopt Ferias dat iedereen kan profiteren. Ferias bemiddelt kosteloos in deze free publicity.

Geïnteresseerd?

Mail uw actie naar: info@ferias-communicatie.nl.

Deelname is niet gegarandeerd, maar niet geschoten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *