Inspelen op de Cocktailtrend; maar dan wel efficiënt

De drankcultuur in Nederland is aan het verschuiven. Martin Stam van TenderOne: “Traditioneel is de horeca zwaar afhankelijk van de bieromzet; en daar draait het vooral om liters en volume. De consument leert steeds meer drankjes te waarderen waarbij genieten en beleving voorop staat. Daarvan profiteren o.a. de betere wijnen en de cocktailmarkt.”

Tijdrovend
Cocktails zijn met name in het uitgaansleven en op festivals bijzonder populair. Er is echter één nadeel; het maken van cocktails is bijzonder tijdrovend en arbeidsintensief.  De TenderOne biedt daarvoor een oplossing; het is een volledig doorontwikkeld geautomatiseerd cocktaildoseersysteem voor het hygiënisch en snel bereiden van cocktails, zoals ook een professionele bartender ze maakt. Dus geen premix of postmix!

Voor wie is de TenderOne geschikt?
De TenderOne is geschikt voor de horeca-ondernemer die met vakmanschap wil inspelen op de almaar groeiende cocktailmarkt. Of u nu wilt beginnen met het serveren van cocktails of u gasten al cocktails serveert, de TenderOne is door het unieke concept waarmee wij de installaties op de markt brengen voor veel horeca-ondernemers bereikbaar.

Met de TenderOne heeft u namelijk:
• geen eigen investeringen nodig;
• uitstekende winstmarges vanaf de eerste cocktail.


Met de TenderOne kan iedereen de perfecte cocktail maken, ook als het druk is. Daarnaast is het systeem ook te gebruiken voor andere mixvomen zoals ijskoffies of kindercocktails. De exacte dosering en de grote productiecapaciteit (vergelijkbaar met de bierkraan) zorgen voor een constante kwaliteit en een enorme besparing op personeel en drankinkoop. De bediening is super eenvoudig via een touchscreen en binnen enkele minuten te leren. Zelfs het reinigen duurt slechts enkele minuten middels een volledig automatisch programma.
De dosering van de ingrediënten is tot op een tiende van een centiliter in te stellen. Het exact kunnen doseren en het werken met originele ingrediënten biedt u tevens de mogelijkheid een eigen persoonlijke cocktailkaart samen te stellen. U bent dus niet gebonden aan voorgeprogrammeerde cocktails!

Meer informatie: www.tenderone.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *