Nieuw spa & wellness-magazine; SpaOnline

SpaOnline Wellness Magazine heeft een oplage van meer dan 22.000 exemplaren en richt zich vooral op de vrouw die zich goed wilt voelen en er voor zichzelf geweldig uit wilt zien. De lezer wordt in dit 160 pagina’s tellende magazine geïnformeerd over alle facetten van beauty, spa’s, wellness, producten en wellness in het buitenland. Nederlands nieuwste glossy biedt haar lezers persoonlijke verhalen, boeiende reportages en aantrekkelijke acties, verschijnt vier maal per jaar en kost per exemplaar € 5,95. Het SpaOnline Wellness Magazine is verkrijgbaar bij vele spa-vestigingen en de bekende verkooppunten zoals Bruna, Ako, Primera, The Read Shop, AH etc.

Trends en doe-het-zelf
Het SpaOnline Magazine is een geweldig blad om even in weg te duiken. Het is tevens de ideale gids voor zowel de beginnende als de frequente bezoeker van een spa & wellness-resort, die geïnteresseerd is in alle facetten van innerlijk en uiterlijk. In de diverse hoofdstukken van het SpaOnline Magazine (Wellness, Beauty, Producten, Thuis, Buitenland en Nederland) zijn voor de lezer de nieuwe trends en producten belicht. Tevens wordt voor de ‘verslaafden’ onder de saunaliefhebbers de mogelijkheid besproken om thuis een eigen betaalbare spa-omgeving te creëren.

en een vleugje humor
“Het SpaOnline Magazine vervult de groeiende behoefte naar wellness-informatie in Nederland. Ontzettend veel mensen genieten dagelijks van een bezoek aan een wellness-centrum of een heerlijk wellness-product. Maar een kwalitatief nationaal glossy wellness-magazine was er vreemd genoeg niet. Wellness is een breed begrip dat wij hebben vertaald naar een juiste balans tussen ‘mind, body and spirit’ gebaseerd op feiten en met een vleugje humor”, zo vertelt Faizal Siddiqui, directeur van SpaOnline en uitgever van het magazine.

Meer informatie: www.spaonline.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *