Skelter krijgt een elektrische hulpmotor

Al jaren geleden speelde bij Maas van Beek het idee in zijn hoofd om een trapskelter met elektrische hulpmotor op de markt te brengen, maar dan een motor welke in de trapas geïntegreerd is en aan zeer hoogwaardige eisen op elke terrein voldoet.

De E-xtreme

En nu is het dan eindelijk zover.

Deze krachtige E-motor is voorzien van een intelligent aandrijfsysteem, een soort vertragingsunit die de motor zeer sterk maakt maar ook de kwaliteit erg ten goede komt, want testen hebben uitgewezen dat bij uren klimmen en of scheuren in zware terreinen de motor totaal niet lijdt.

Ook moest deze E -motor gemakkelijk te monteren zijn op alle reeds bestaande Buffalo (maar ook Berg, Mammoet, etc.) skelters. En uiteraard op nieuwe skelters van alle merken en hiervoor heeft de Barneveldse Willy Wortel een simpele maar doordachte gepatenteerde oplossing gevonden.

Daarnaast heeft van Beek een koppeling in de motor uitgevonden en ook gepatenteerd die het mogelijk maakt dat de kids zowel voorruit als achteruit kunnen trappen. Buffalo gaat deze samen met de fabrikant van de motoren integreren en produceren.

Het is echt ongelooflijk mooi om te zien hoe kinderen moeiteloos de meest steile klimmen nemen maar ook om ze door het mulle zand op het strand, door het lange gras of welk terrein dan ook te zien scheuren zegt de ondernemer in Buffalo trapskelters. Hier kan geen enkele skelter met hoeveel versnellingen dan ook tegenop. Omdat het beklimmen met deze E- Extreme skelter van bijvoorbeeld de Alpe Duzes geen enkel probleem zal zijn heeft Maas plannen om volgend jaar kinderen mee te laten doen tijdens de Alpe Duzes voor inzamelen voor het KWF want hij heeft als ex kankerpatiënt veel gemeen met KWF en fietsen. Maas is officiële UCI werelduurrecord houder achter de derny en fietste vorig jaar op de wielerbaan in Moskou in een uur maar liefst 66.288km.

Uitgaande van zo’n hoogwaardige kwaliteits E-xtreme skelter valt de prijs in vergelijking met een E-Fiets erg mee. Voor 985,- hebben de kinderen jarenlang buitengewoon veel speelplezier. Klanten kunnen kiezen tussen een accu van Buffalo of een duurdere A merk accu voor 100 meer.

(Bron: Nieuwsbank) Meer informatie: www.buffaloskelters.nl

(Als je geen fan bent van kinderliedjes, zet het geluid dan even zacht bij het volgende filmpje)

4 reacties

  1. Kan zo’n elektromoter op elke Berg-skelter worden gemonteerd.

    Wie kan dat uitvoeren.

    Zit er ook een oplaad apparaat bij.

    En wat gaat dat kosten.

  2. Sehr geehrte Damen und Herren,

    mein Sohn hat ein buffalo Go Kart.

    Kann man den Elektro-Antrieb auch lose kaufen und nachträglich einbauen ?

    Bitte sind Sie so freundlich und geben mir Bescheid und entsprechende Unterlagen.

    Danke im voraus.

    Mit freundlichen Grüßen

    Wolfgang Schwarz

  3. ik had een vraag wij wonen in nederland en het is hier bijna altijd nat. met een gewone skelter gaan wij soms wel door 50 cm diepe plassen thuis (zelf gegraven) en ik wou vragen of die motor daar ook tegen kan

    bij voorbaat dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *