De beste noviteiten in de kinderopvang

Met welk product worden kinderen in de kinderopvang komend jaar het meest verrast?  Voor de noviteitenprijs van de beurs Kindvak zijn drie producten genomineerd; Het speelhuis Kids-F Rijdende supermarkt; een  interactief sport- en speeltoestel en het educatieve materiaal Pientere kinderen in projectboeken ‘Wonen’ en ‘Eten en drinken’. De prijs wordt uitgereikt op de eerste dag van de vakbeurs KindVak, 3 tot en met 5 november 2011 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Speelhuis; rijdende supermarkt
De jury is tot de drie genomineerden gekomen door goed naar het onderscheidend vermogen en vernieuwing van het product te kijken. Het speelhuis Kids-F Rijdende supermarkt van Heutink is door de jury genomineerd omdat het een origineel en kindvriendelijk product is. Het bevordert de creativiteit, heeft goede thema’s en stimuleert de fantasie van de kinderen. Meer informatie is te vinden via www.heutink.nl.

 

Interactief sport- en speeltoestel
De tweede genomineerde is het interactieve sport- en speeltoestel Fantallica pole position van Eibe. Dit product is genomineerd omdat het interactief, van deze tijd en vernieuwend in ontwikkeling is. Daarnaast stimuleert het het buitenspelen en dat was reden genoeg voor de jury om het product Fantallica pole position te nomineren voor de KindVak Noviteitenprijs. Meer informatie is te vinden via www.eibe.nl.

 

Educatieve boeken
Het educatieve materiaal Pientere kinderen in projectboeken ‘Wonen’ en ‘Eten en drinken’ van Cito is de derde genomineerde voor de KindVak Noviteitenprijs. De jury looft het educatieve materiaal om het nieuwe thema en bijbehorende doelgroep, het heeft een praktische handleiding voor pedagogisch medewerkers en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De aanvulling voor kinderen die meer uitdagingen nodig hebben is een welkome aanvulling op het materiaal. Meer informatie is te vinden via www.cito.nl.

Bezoekers van de beurs Kindvak kunnen tijdens hun inschrijving via de website hun favoriete product selecteren. De genomineerden zijn door een vakjury, bestaande uit Pauline de Pater (EDG Media), Charles la Haye (SKON), Job van Velsen (Landelijk Steunpunt Brede Scholen) en Henk Norder (Penta Rho), gekozen.

Over Kindvak
KindVak is de vakbeurs voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en brede scholen. Met een zeer compleet aanbod aan producten en diensten. Van speeltoestellen, meubels, kinderboeken en speelgoed tot educatiematerialen, inhoud, software, beveiligingssystemen en drinkflessen. De beurs biedt tevens een zeer uitgebreid activiteitenprogramma. KindVak is van 3 november tot en met 5 november 2011 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie: www.kindvak.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *