Milieuvriendelijkheid en comfort zijn de trends op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is de grootste overdekte showroom van kampeervoertuigen in Nederland. De beursdata zijn van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 oktober. Belangrijkste trends in de branche zijn milieuvriendelijkheid en comfort.

Bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2011 kunnen zich verheugen op een beurseditie met veel en opvallende introducties. Wat te denken van een caravan die met één druk op de knop drie keer zo groot wordt, de eerste caravan met een ingebouwde espressomachine, een kampeerauto met een infrarood cabine aan boord of een frisse opknapbeurt voor een tenttrailer in een handomdraai.

Milieuvriendelijk
De ontwikkelingen in de branche, zowel technisch als in design, gaan steeds verder. Bijna alle merken caravans hebben nu ook een extra lichte versie in hun assortiment, al vanaf 700kg. Moderne onderdelen reduceren het gewicht en dus het energieverbruik van het trekkende voertuig zodat caravans nu ook aan kleinere, zuiniger auto’s met minder schadelijke emissie kunnen worden gekoppeld. Bij de kampeerauto’s blijven volledig uitgeruste, compacte voertuigen, met een gewicht van minder dan 3,5 ton, waarvoor geen speciaal rijbewijs nodig is, onverminderd populair. Veel campers zijn luxueus ingericht met comfortabele matrassen, stoelen met een massagefunctie, geluidsinstallaties zoals thuis en satellietontvangers voor TV ontvangst in HD kwaliteit.

Meer informatie: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *