Claim je bedrijf op TomTom Places

Het navigatieprogramma van TomTom wordt steeds vaker gebruikt om informatie over locaties te vinden. Via MyPOI applicaties kon de TomTom al langere tijd worden uitgebreid met o.a. een campinggids (b.v.  Alan Rogers) en vele andere diensten. Met TomTom places kunnen bedrijven nu ook direct de informatie over hun eigen bedrijf bijhouden.

Telefoongids
TomTom is onlangs een samenwerking aangegaan met De Telefoongids om nog meer bedrijfslocaties aan het systeem te koppelen. De dienst is ook toegankelijk via internet en als I-phone app. Volgens de website PortableGear.nl stond deze app onlangs op nummer 1 in de lijst met gratis apps. Op internet worden er inmiddels ook recensies toegevoegd aan diverse bedrijven. TomTom doet dus nog volop mee als alternatief voor het zoeken en vinden van informatie.

Nuttige tip voor ondernemers:
Meld je eigen bedrijf aan en maak je gegevens compleet.

Samenwerking met review websites
In oktober 2011 zal TomTom de Search & Go LIVE-diensten introduceren: speciale versies van populaire social media- en online reis- en zoekservices. De diensten omvatten Twitter™, Expedia, TripAdvisor en Yelp, en bieden automobilisten toegang tot online recensies en de beste routes naar bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld via Twitter laten weten wanneer je op de bestemming arriveert.

Meer informatie:

http://places.tomtom.com/nl_nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *