Sportverenigingen vinden elkaar op Linked-in

Sportverenigingen worden steeds professioneler. Om kennis te delen is sinds kort een overlegplatform ‘Sportverenigingen Nederland’, op Linked-in gestart door Annette Everaarts van Sportservice Nederland.

Everaarts: “Deze Linked in is niet verbonden aan Sportservice Nederland. Het is wel zo dat ik vanuit onze organisatie, waar binnen het bevorderen en ondersteunen van het verenigingsleven een belangrijke taak is, het jammer vond dat er nog geen laagdrempelige ‘ ontmoetingsplaats’ was voor Sportverenigingen.

Doel van het Linked-in platform: Vanuit de dagelijkse verenigingspraktijk elkaar vinden, informatie en kennis uitwisselen en activiteiten delen. Dit platform is er om sportverenigingen in Nederland dichterbij elkaar te brengen en elkaar te versterken. Of het nu gaat om accomodatiebeleid of vrijwilligerstekort.

Everaarts licht toe: “Je ziet bij de info van het platform ook duidelijk staan waar het omgaat: Het verenigingsleven is niet te vergelijken is met het bedrijfsleven, het feit dat er vrijwillig bestuurt, maar toch een grote verantwoording aan het beheer van ‘het gemeen goed’ verbonden is, betekent dat het zo nu en dan een behoorlijke uitdaging kan zijn om alles goed op te rit te krijgen en te houden. Elkaar daar in supporten en op weg helpen, dat is het idee achter deze linked in.”

Meer informatie: www.linked-in.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *