Vakantie- en recreatiebeurzen staan weer voor de deur

Op 28 augustus gaat de eerste consumentenbeurs van start die vooruitblikt op het vakantieseizoen 2012. Het is de Caravan Salon in Düsseldorf. Namens de Nederlandse kampeersector is alleen de ACSI aanwezig. Heeft u deze kans gemist? Niet getreurd; er komen nog veel meer lifestyle beurzen aan voor zeer diverse doelgroepen in de recreatie.

Caravan Salon 50 jaar (28 augustus – 2 september)
De Caravan Salon in Düsseldorf viert dit jaar haar 50e verjaardag. En dat is niet de enige reden voor een feestje. De organisatie maakt ook bekend dat  de totale markt van caravans en campers in Duitsland afgelopen jaar groeide met 15,5 procent tot 26 165 verkochte nieuwe recreatieve voertuigen. Het paviljoen voor campings is inmiddels helemaal volgeboekt.
Meer informatie: http://www.caravan-salon.de

Hiswa te Water (6 – 11 september, IJmuiden)
Wie de watersporter tot zijn gastengroep rekent, kan niet om de HISWA heen. De Nederlandse jachtbouw presenteert hier met trots haar nieuwe boten. Daar omheen wordt een passend event georganiseerd met o.a. culinair genieten en kinderactiviteiten.
Nieuw: Proeflessen en demonstraties actieve watersporten
Roeien, kitesurfen, stand-up paddling, blokarten en varen in kleine open zeilboten. Ontdek de fun van deze laagdrempelige watersporten door te genieten van demonstraties door ervaren watersporters of door zelf een proefles te nemen. Het is voor het eerst dat de HISWA te water aandacht besteedt aan deze takken van watersport.
Meer informatie: http://www.hiswa.nl/hiswatewater

50 plus beurs (13 – 18 september, Utrecht)
Het onderdeel ‘vrije tijd’ heeft een prominente plaats op de 50-plusbeurs. Ouderen hebben de toekomst. Hun aantal groeit. Hun bestedingen eveneens. Nu als markt aantrekkelijk, straks onontkoombaar. Met ruim 98.000 bezoekers is de beurs het omvangrijkste evenement ter wereld voor actieve plussers.
Meer informatie: http://www.50plusbeurs.nl

 

Ook vakbeurzen en kennisdagen weer van start

Kijk voor meer informatie ook even in de agenda op deze website

Eén reactie

  1. ook camperscaravans is aanwezig op de caravan salon in dusseldorf, wij staan vanaf een 10 meter breede stand in hal 12 , de nieuwste uitgave van camperscaravans aan de nederlandse beoekers uit te delen. kijk voor het complete aanbod op camperscaravans.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *