Voetbaltraining en spel met de Soccer Matrix

Voetbal is nog altijd een van de meest populaire sporten in ons land. En wie wil winnen zal daarvoor goed moeten trainen. Met de Soccer Matrix haalt u een revolutionair en intelligent voetbal trainingssysteem in huis dat bovendien ook als spel kan worden gebruikt.

 

Voetbaltraining
Dankzij een geïntegreerde stemsturing en een afgebakend miniveld helpt dit systeem iedere speler om zich te ontwikkelen tot een behendige twee tweebenige technicus. Soccer Matrix biedt in een zeer korte tijd een snelle en kwalitatieve toename van de basistechnieken op verschillende niveaus. Soccer Matrix heeft 28 basisoefeningen voorgeprogrammeerd met doelstellingen per oefening. Deze doelstellingen zijn bepaald door de resultaten van profvoetballers in de Soccer Matrix.

 
Fun
De Soccer Matrix verbeterd het coördinatievermogen en kan door verschillende leeftijdscategorieën worden gespeeld. Voor serieuze training heeft Soccer Matrix een compleet trainingsprogramma gekoppeld aan de installatie. Door de eenvoudige opzet zijn er ook flexibel vele spelvormen mee te bedenken.

Meer informatie: www.soccermatrix.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *