Promotiefilms voor werken in verblijfsrecreatie, zwembaden en buitensportbedrijven

Om het werken in de branche te promoten heeft SFRecreatie drie verschillende filmpjes laten maken, waarin de verschillende beroepen – en vooral de sfeer in de branche – in beeld worden gebracht. De films zijn online te bekijken. De filmpjes kunnen op een website geplaatst worden door aan te vragen codes: embedded, embedded java en pop-up te integreren op een website.


Wist u dat 99% van de jongeren toegang heeft tot internet? En dat negen van de tien jongeren dagelijks het internet bezoekt? Hoe kunnen we bij deze jongeren het specialisme van de zwembad-, buitensport- en recreatiebranche onder de aandacht brengen? Juist, door ze te benaderen via het net!

Om het werken in de branche te promoten heeft SFRecreatie drie verschillende filmpjes laten maken waarin de verschillende beroepen en vooral de sfeer in de branche in beeld worden gebracht.

SFRecreatie brengt de filmpjes op verschillende manieren bij scholieren in beeld. De films staan op www.scholieren.tv en er komen advertenties in het dagblad Sp!ts. Natuurlijk staan ze ook op youtube.nl.

Promoot uw specialisme!
Als bedrijf is het belangrijk om uw specialisme aan de potentiële medewerkers en de klant kenbaar te maken. SFRecreatie biedt u de mogelijkheid de filmpjes op uw eigen website te zetten. U kunt er zelfs voor kiezen om de filmpjes in de look en feel van uw eigen site op te nemen!

Geïnteresseerd?
Help mee de branche te promoten en plaats de filmpjes op uw website. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met het secretariaat van SFRecreatie, via info@sectorrecreatie.nl of via 0183 64 50 35.

Bekijk alle filmpjes op www.scholieren.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *