Racespel als trekpleister voor horeca en recreatie

Waarvoor verlaat de hedendaagse gast nog zijn eigen comfortabele (vakantie)huis of caravan? Daar is tegenwoordig wel een goede aanleiding voor nodig. Met deze achtbaans racebaan maak je het spelende kind in iedereen wakker. Introduceer dit (verslavende) spel in je café of kantine en je hebt een echte klantentrekker in huis.

8 baans racetrack

Publiek
Met deze attractie tover je elk feestje om tot een groot evenement. Succes verzekerd. Voor de toeschouwers is het natuurlijk ook erg spannend. Steun je vriend of vriendin door dik en dun in de spannende strijd! Om het nog spannender te maken dan het al is, kunnen er natuurlijk ook onderlinge weddenschappen worden afgesloten. Bijvoorbeeld dat degene die als laatste finisht een gekke opdracht uit moet voeren.

Per ronde kunnen 8 personen deelnemen. Slimme recreatiebedrijven zetten een meerdaagse competitie op, waardoor je je gasten elke avond weer terugziet in de horecavoorziening. Overdag heeft het animatieteam er een geweldige attractie bij.

Racers en publiek vermaken zich prima

Racebeleving
De racebaan is computer gestuurd. Hij houdt niet alleen de tijd per ronde bij, maar ook de winnaars en alle records. Hiermee wordt het natuurlijk nog spannender. Het moderne design zorgt ervoor dat de racebaan er niet alleen erg indrukwekkend uitziet, maar is ook erg compact zodat het niet meer ruimte inneemt dan nodig is. Bovendien is het mogelijk om je eigen raceauto vanuit alle hoeken in de gaten te houden, omdat de racebaan hoog van de grond staat. Zo sta je er letterlijk met je neus bovenop! Een spannende racewedstrijd is natuurlijk niet compleet zonder achtergrond geluiden. Hier is uiteraard ook rekening mee gehouden. Tijdens het spelen is er passende muziek te horen; met het race thema. Zo zorg je voor een echte racebeleving.

Exclusief
Door de wat hogere aanschafprijs (€10.000) en het grotere formaat zal dit soort ‘speelgoed’ niet zo snel in de huiskamers verschijnen. Daardoor blijft de attractie voor langere tijd een exclusief product.

Meer informatie: www. megagadgets.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *