Grote internationale fitnessketen Anytime wil 150 clubs in Benelux openen

Anytime Fitness, ’s werelds grootste en snelst groeiende fitnessclubketen blijft zijn internationale uitbreiding versnellen – deze keer zal de keten zijn eerste club openen in de Benelux (België, Nederland, Luxemburg) in Susteren, Nederland. Plannen liggen klaar voor Gulpen en Landgraaf.

Susteren opent de deuren een jaar na het tekenen van een franchiseovereenkomst om het Anytime Fitness-concept naar de Benelux te brengen – het plan is om in de komende 10 jaar 150 clubs openen.

“Het was mijn droom om gezonde levenstijlen voor iedereen in de Benelux betaalbaar en toegankelijk te maken, en daarmee maken we in Susteren een geweldige start,” zei master franchiser, Petro Hameleers. “Doordat we de clubs strategisch plaatsen in de buurt van waar mensen wonen en werken, elimineren we alle barrières die onze leden tegenhouden om te sporten. En het feit dat we 24 per dag, 7 dagen in de week geopend zijn, voegt gemak toe.”

Als Susteren een indicatie is, dan zal Anytime Fitness het erg goed doen in de Benelux. In de voorverkoop in Susteren zijn 154 personen lid geworden en het gemiddeld aantal nieuwe leden per week ligt nu op 15-25. De voorverkoop voor Gulpen is momenteel aan de gang en ligt op schema voor het inschrijven voor 150 leden. De opening staat gepland voor eind augustus. De derde club in Nederland zal in oktober in Landgraaf geopend worden.

“Wij zijn ervan overtuigd dat de eenvoud en het gemak van Anytime Fitness in dit zeer concurrerend en dichtbevolkt gebied niet alleen Nederlandse consumenten zal aantrekken, maar dat het ook zal voldoen aan hun behoeften,” aldus John Kersh, vice-president van Internationale Ontwikkeling voor Anytime Fitness.

Net zoals de Anytime Fitness clubs in de Verenigde Staten, zullen de sportscholen in de Benelux voorzien zijn van een grote variëteit aan cardio-apparaten en krachtapparatuur, en zonnebankenen persoonlijke trainingspakketen aanbieden.

Meer informatie over de club in Susteren naar: www.anytimefitness.nl

Over Anytime Fitness

Anytime Fitness werd opgericht in 2002 en is nu, met meer dan 1600 clubs, de snelst groeiende fitnessclubfranchise. Anytime Fitnes, dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend is, biedt zijn leden handige en betaalbare fitnessopties aan in vriendelijke, goed onderhouden faciliteiten met de beste kwaliteit apparatuur. Er zijn nu clubs in 49 staten van de VS, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigde Koninkrijk, Grand Cayman, Nederland, Polen en Japan. Wordt lid van één club en heb toegang tot alle clubs. Leden krijgen ook gratis toegang tot AnytimeHealth.com, de meest uitgebreide welzijnswebsite.

Eén reactie

  1. Bij het inschrijven werd mij op de vraag “wordt er op het schoeisel gelet waar de sporters mee naar binnen komen”daar werd duidelijk”jazeker”op beantwoord.
    Als ik kijk wat er voor de loopbanden op de grond licht en zie iemand op zondag 14 aug.11:08/11:15 met één klik met zijn kind naar binnenkomen(grijs shirt en kind groen shirt), en gaat vervolgens lekker aan de toestellen sporten!! Vervolgens misschien nog een rondje lopen achter bij de spiegelwand en ik kan me daarna lekker op de mat gaan liggen.
    Waarom moet ik wel mijn sportschoenen meenemen??????
    Hygiëne!!!!!!!!!!!!Hygiëne!!!!!!!!!!!!Hygiëne!!!!!!!!!!!!Hygiëne!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *