Landal en Natuurmonumenten verlengen hun samenwerking

Vereniging Natuurmonumenten en Landal GreenParks zetten hun in 2004 gestarte samenwerking de komende vijf jaar voort. De synergie die beide organisaties uit de samenwerking halen op het gebied van natuur, recreatie en het betrekken van mensen bij de natuur, bieden voldoende aanknopingspunten om de gezamenlijke activiteiten ook de komende jaren voort te zetten.

Directeur Jan Jaap de Graeff van Vereniging Natuurmonumenten en commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks hebben hun handtekening gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

“Landal GreenParks draagt de natuur een warm hart toe, niet alleen in woorden, maar ook in daden. Met onze expertise leveren wij graag een bijdrage om gasten van Landal nog dichter bij de natuur te brengen”, aldus directeur Jan Jaap de Graeff van Vereniging Natuurmonumenten.

“Veel van de natuurgebieden die Natuurmonumenten beheert, liggen in de omgeving van onze bungalowparken. We zijn bijzonder trots op deze samenwerking, omdat het voor ons de erkenning vormt van onze filosofie ‘natuur, rust en ruimte’. Ook onze gasten zijn enthousiast over de activiteiten die we vanuit de parken samen met Natuurmonumenten organiseren,” reageert Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Landal GreenParks is official partner van Natuurmonumenten. Een doelbewust partnerschap, want beide organisaties hebben de natuur hoog in het vaandel staan en willen mensen graag bij de natuur betrekken.

De unieke samenwerking biedt Natuurmonumenten de kans haar boodschap uit te dragen aan een nog breder publiek, door gebruik te maken van de communicatiemiddelen van Landal GreenParks.

Door het geven van informatie, het organiseren van speciale excursies, en het delen van kennis over de natuur is Natuurmonumenten in staat Landal gasten nog meer van de natuur te laten genieten.

Omgekeerd vraagt Landal aandacht voor het nuttige werk van Natuurmonumenten op de website van Landal, in de brochure, in de parkboekjes die gasten bij hun bungalowreservering krijgen en in het gastenmagazine Natuurlijk.  Ook bij de parkrecepties kunnen gasten terecht voor informatie over Natuurmonumenten en de activiteiten van de organisatie.

Meer informatie:
www.landal.nl
www.natuurmonumenten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *