RECRON gaat business-to-business!

Naast belangenbehartiging en kennisontwikkelingen, gaat RECRON de komende jaren nieuwe activiteiten ontplooien die leiden tot rendementsverbetering van RECRON-recreatieondernemers. Deze nieuwe activiteiten worden ondergebracht in RECRON Business, een nieuwe unit binnen de vereniging. RECRON Business zal worden geleid door Jan ten Hoor, die tot 31 december jongstleden werkzaam was als regiomanager Overijssel.

Een van de RECRON Top Partners tijdens een presentatie voor de RECRON Innovatie Campagne

TOP-leveranciers
Met de huidige RECRON TOP Leveranciers en Adviseurs en potentiële nieuwe leveranciers/adviseurs worden diverse activiteiten ontwikkeld. Het gaat hierbij om mantelovereenkomsten, partnerships, adviesdiensten, organisatie van en deelname aan beurzen, specifieke kennisontwikkeling, innovatieve concepten, excursies, business-to-consumer activiteiten gerelateerd aan business-to-business activiteiten, vormen van een Business club rondom ondernemers in de sector en nog veel meer activiteiten die van toegevoegde waarde zijn voor het ondernemerschap in de vrijetijdseconomie.

Samenwerking Telegraaf
Verder gaat RECRON, zoals reeds eerder bekend is gemaakt, samen met Telegraaf Media Groep een marketingplatform opzetten waarbij de consument het gehele aanbod van dag- en verblijfsrecreatie kan vinden én boeken. In de loop van 2012 zullen hiervan de eerste resultaten naar buiten worden gebracht.

RECRON en Pleisureworld
RECRON begeeft zich met dit initiatief op een gebied waar samenwerkingsverband Pleisureworld al langere tijd actief is; Het samenbrengen van kennis en producten van toeleveranciers t.b.v. de recreatieondernemer. Pleisureworld kondigde gisteren juist aan om meer in te zetten op praktische tools voor innovatie (Pleisureworld Innovatie Toolbox), zoals de RECRON die ook in haar Innovatiecampagne heeft opgenomen.

meer informatie: www.recron.nl/top-leveranciers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *