Veel mensen in de recreatiesector zitten op dit moment verplicht thuis omdat hun bedrijf gesloten is. Wie deze dagen wat kennis wil bijspijkeren kan online op veel plekken terecht. De website HorecaHero en RecreatieHero bieden diverse mogelijkheden.

Veel mensen in de recreatiesector zitten op dit moment verplicht thuis omdat hun bedrijf gesloten is. Wie deze dagen wat kennis wil bijspijkeren kan online op veel plekken terecht. De website HorecaHero en RecreatieHero bieden diverse mogelijkheden.

De website RecreatieHero is toegankelijk voor bedrijven die aangesloten zijn bij HISWA/Recron. HorecaHero heeft t/m 6 april 6 cursussen gratis opengesteld voor iedereen.

6 gratis trainingen op HorecaHero

Het HorecaHero Team laat weten: "Om alle horecahelden een helpende hand te bieden in deze barre tijden, hebben wij besloten iedereen tot en met 6 april gratis toegang te geven tot zes van onze online trainingen. In tegenstelling tot vergelijkbare acties van onze concurrenten, heeft iedereen kosteloos toegang tot de trainingen zonder administratie- of registratiekosten! Zo kunnen jullie horecatoppers ook thuis aan de slag met jullie horeca skills!"

Welke trainingen zijn nu beschikbaar?

Tegen een meerprijs zijn ook andere cursussen beschikbaar

Meer informatie: www.horecahero.nl

Trainingen voor HISWA/Recron leden

De trainingen in de RecreatieHero zijn exclusief toegankelijk voor bedrijven die aangesloten zijn bij branchevereniging HISWA/Recron. Werkgevers kunnen een account openen en daar vervolgens hun medewerkers aan koppelen.

Het aanbod bestaat uit 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Overzicht van trainingen op RecreatieHero

Gratis leermodules op Sofos

Soofos, een van de grootste e-learningplatformen van Nederland biedt Nederlanders die gedwongen thuis zitten door de coronacrisis gratis cursussen aan. Er kan worden gekozen uit cursussen over o.a. Photoshop, Excel, yoga en tekenen. Deze lessen worden veelal gegeven door zzp’ers en ondernemers, die allen hard getroffen worden door de huidige coronacrisis.

Meer informatie: www.soofos.nl/gratis-cursus/

Studytube maakt zijn 'Netflix voor bedrijfstrainingen' gratis

Coole corona-actie van Studytube: Homam Karimi en Gerard Riphagen zetten alle online trainingen van hun Sprout challenger open voor iedereen die zijn kennis wil bijspijkeren. "We willen in deze nare tijd wat leuks doen voor anderen, en het is een mooie opportunity."

Meer informatie: www.studytube.nl