De ontwikkelaars van Buitink Technology hebben een nieuw accommodatieconcept ontwikkeld met de comfortwaarde van een vakantiehuis en de uitstraling van een glamping-accommodatie; de POV.

De ontwikkelaars van Buitink Technology hebben een nieuw accommodatieconcept ontwikkeld met de comfortwaarde van een vakantiehuis en de uitstraling van een glamping-accommodatie; de POV.

Modulair bouwsysteem maakt oppervlakte schaalbaar

Het nieuwe concept wordt omschreven als "Voorzien van een uniek vormgegeven tweede huid biedt deze luxe accommodatie alles wat een verblijf zich maar kan wensen. De POV is uitgerust met een comfortabele toilet en douche, luchtverwarming en airco, een grote glazen pui en een ruim terras. Daarnaast is de accommodatie volledig geïsoleerd en het hele jaar door te gebruiken.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van een innovatief modulair principe, kan er gevarieerd worden in oppervlakte. Van één enkele module van zo’n twaalf vierkante meter tot een volledig ingerichte accommodatie van ruim vijftig vierkante meter. Flexibel bouwen als nieuwe norm."

Basis is houtskeletbouw

De bouw van het huisje zelf is houtskeletbouw. Dat is een degelijk bouwvorm. Qua isolatiewaarde voldoen de huisjes aan het bouwbesluit – en de accommodatie is daarmee jaarrond verhuurbaar. Voor een unit van 50m2 wordt een prijsindicatie afgegeven van rond de € 50.000,-

Tentdoeken op een huisje

Heel fraai is de mogelijkheid om de tweede huidgevel te bedrukken, waardoor je steeds weer een andere sfeer creëert: van een rustige natuurlijke print tot extraverte vormen en kleuren. De doeken zijn semi transparant. Waterdicht is niet nodig, want de huisjes zelf zijn waterdicht. Er zit garantie van enkele jaren op de doeken, maar het is een ideel systeem om de huisjes, voor het eind van de levensduur, makkelijk en goedkoop, een optische make-over te geven.

Buitink Technology is producent van innovatieve producten op het gebied van industrie en architectuur en de toepassing van flexibele kunststoffen zoals zeildoek en folie.

Meer informatie: www.buitink-technology.com/nl/