Interactief actie- en geluidsspel voor de buitenruimte

De jeugd speelt steeds minder buiten en is steeds vaker achter de computer te vinden. Eibe introduceert daarom een nieuw product; fantallica pole position. fantallica pole position bestaat uit gepoedercoate metalen palen met een satelliet aan de bovenkant, waar interactieve spellen mee gespeeld kunnen worden. Het product combineert interactief spelen met “gewoon” buiten spelen. Er zijn diverse spellen geprogrammeerd, zo zijn er actiespellen en geluidsspellen en kunnen eventueel later geheugenspellen geprogrammeerd worden.

Het spel wordt gespeeld door de oplichtende palen aan te tikken. Bij het spel tennis bepaalt de snelheid waarmee de tegenstander dit doet hoeveel tijd de ander krijgt om zijn of haar paal aan te tikken. Er zijn ook spellen die individueel gespeeld kunnen worden zoals bijvoorbeeld het spel speedy: probeer zoveel mogelijk blauwe satellieten uit te drukken in 30 seconden. Doordat er competitie mogelijk is en prestaties altijd verbeterd kunnen worden is dit product leuk voor jong en oud. Ouders kunnen de strijd aangaan met hun kinderen of er kan zelfs in teams gespeeld worden bijvoorbeeld twee tegen twee. Ook voor kinderen met een beperking is dit een leuk product. De palen zijn niet al te hoog (0,50 meter -1,00 meter), hierdoor kan iemand in een rolstoel gemakkelijk mee doen. Zo kunnen kinderen met- en kinderen zonder beperking hier samen spelen. Daarnaast prikkelen de kleuren en de geluiden zowel de kinderen met- als kinderen zonder beperking.

fantallica pole position kan in 5 verschillende kleuren geleverd worden, is robuust en vandalismebestendig. Andere voordelen zijn dat er niet zoveel ruimte nodig is om het product te plaatsen en er geen speciale ondergrond nodig is. Het product is hierdoor zowel geschikt voor scholen, sport BSO’s, maar natuurlijk ook voor de openbare ruimte en de recreatie. Zo kunnen recreatieteams bijvoorbeeld campingrecords/dagrecords bijhouden of competities organiseren. Eventueel kunnen na enige tijd nieuwe spellen en geluidssignalen geïnstalleerd worden. Hierdoor is er steeds weer een nieuwe uitdaging!

Meer informatie:  www.eibe.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *