Het Roompot vakantiepark De Soeten Haert in Noordwelle (Zeeland) krijgt een nieuw centrumgebouw. Het bestaande gebouw wordt tot de ruwbouw gestript om dan helemaal in het nieuw te komen. Het nieuwe gebouw moet eind maart klaar zijn.

Het Roompot vakantiepark De Soeten Haert in Noordwelle (Zeeland) krijgt een nieuw centrumgebouw. Het bestaande gebouw wordt tot de ruwbouw gestript om dan helemaal in het nieuw te komen. Het nieuwe gebouw moet eind maart klaar zijn.

Met het einde van de kerstvakantie sluit ook het centrumgebouw van Roompot vakantiepark De Soeten Haert in Noordwelle (Zeeland) voor een drietal maanden. De grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland en Europa’s nummer twee heeft namelijk grootse plannen met de horeca-, kids-, retail- en verhuurfaciliteiten van dit sfeervolle familiepark. Begin april wil Roompot er namelijk een nieuw centrumgebouw kunnen openen waarvan jong en oud de meerwaarde kan beleven.

In die periode wordt het bestaande centrumgebouw, dat ook centraal op het vakantiepark is gelegen, tot zijn basisstructuur gestript om daarna volledig in het nieuw aangekleed te worden.

Kinderspeelzone met multifunctionele indoorspelen

In plaats van de bestaande kinderclub, die alleen maar op bepaalde momenten onder begeleiding open was, zullen de kinderen er een kinderspeelzone met multifunctionele indoorspelen vinden en zich volop kunnen uitleven met de doe-, voel- en zoekgames. Aan uitdagingen zullen ze alvast geen gebrek hebben; het centrale klim- en kruiptoestel bestaat namelijk uit verschillende niveaus waarin ze al hun energie kwijt kunnen maar ook kunnen chillen. Aan beeld en geluid denkt Roompot uiteraard ook, net als aan de isolatie via een glazen metershoge wand zodat de ouders vanuit de naastgelegen bar en restaurant kunnen zien hoeveel plezier de kids hebben, zonder elk woord van hun spel te moeten horen.

3 generaties samen zonder elkaar te storen

Ook de koppels die van een lekkere maaltijd of gezellig drankje met hun tweetjes in het restaurant of aan de bar willen genieten, zullen op die manier geen (over)last van de kinderen hebben. Bij Roompot is men ervan overtuigd dat 3 generaties in hetzelfde centrumgebouw zowel passief als actief een superleuke tijd zullen beleven, zonder dat de ene zich aan de andere hoeft te storen, of omgekeerd. Op die manier vindt Roompot de ideale kruisbestuiving tussen de kinderspeelzone en de horecaomgeving.

Nieuw shop- en horecaconcept

Uit de bevraging van de gasten stelde Roompot vast dat zij andere en hogere verwachtingen van de minimarket en de horeca op het park hebben. Voor de eerste maal op een Roompot park zullen de gasten hun bestelling niet alleen aan tafel maar ook aan een toonbank kunnen doorgeven. De horecamedewerker zal hun ontbijt, middag- en avondmaal, variërend van verse sandwiches tot versgebakken vis, daar voor hen bereiden zodat de gast die dan aan tafel kan eten of richting zijn vakantiewoning of elders kan meenemen.  Dit geïntegreerde shop- en horecaconcept zorgt voor een vernieuwd aanbod met o.a. een ruim “grab & go” assortiment, zodat gasten ook van die verse, gekoelde en lekkere producten kunnen genieten in hun vakantiewoning of tijdens een uitstapje.

Nieuwe receptie met verhuur van o.a. fietsen en e-choppers

Voor die uitstappen zal Roompot trouwens fietsen, e-bikes en e-choppers vanuit de totaal vernieuwde receptie verhuren, zodat gasten en het parkpersoneel niet meer om hoeven te lopen.

Voor de audiovisuele aankleding van het centrumgebouw zal Roompot beroep doen op the entertainment group (ted) waarmee het december 2019 nog een langdurig partnership tekende.

Klaar binnen 3 maanden

De complete make-over van het centrumgebouw en zijn faciliteiten zal dus 3 maanden in beslag nemen. Roompot doet hiermee een aanzienlijke investering in het centrumgebouw die tot in de honderdduizenden euro’s oploopt. Recent kregen ook heel wat woningen een restyle op het park. In afwachting van het nieuwe centrumgebouw en tijdens de verbouwing krijgt de receptie van het park een tijdelijk onderkomen in één van de bestaande accommodaties op het park.

De hoofdaannemer voor dit nieuwe centrumgebouw is De Arend uit Waardenburg.  Zij leiden ook het volledige project, en hebben ook de tekeningen voor dit ontwerp gerealiseerd.

Meer informatie: Roompot De Soeten Haert