Op 6 & 7 november vindt de beurs Festivak plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Festivak dé vakbeurs voor grootschalige evenementen. Ook de recreatiesector is van de partij.

Op 6 & 7 november vindt de beurs Festivak plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Festivak dé vakbeurs voor grootschalige evenementen. Ook de recreatiesector is van de partij.

Recreatiebedrijven bieden zich steeds vaker aan als locatie voor evenementen of organiseren zelf events. Denk bijvoorbeeld aan de halloweenfeesten in attractieparken. Zij kunnen zich op deze vakbeurs volop oriënteren in de details van de evenementen-organisatie.

Op de beursvloer zijn producten en diensten te vinden op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering presenteren. Maar tevens vind je er alles over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps.

Lezingen en netwerken

Jill Oomen, projectmanager van Festivak vertelt wat er nog meer te halen valt op deze vakbeurs: "Tijdens Festivak tref je een ongelooflijke verzameling van kennis en ervaring. De ruim 30 sprekers delen graag hun bruikbare inzichten met jou. Het biedt je ook de mogelijkheid om onze meest uitgebreide beursvloer ooit te verkennen! Nieuw deze editie zijn ook de beurstours en de networktables."

Belevingshal

Dit jaar wordt een 3e hal met een enorme showcase onder de naam Festivak experience aan het beursconcept toegevoegd. In deze hal, ingericht als grote demoruimte laten exposanten, horen, zien en voelen wat ze in huis hebben. Indrukwekkende showcases met lasers, projectie, special effects en live entertainment. Kortom een hele hal vol innovatieve belevingen.

Lezingen uit de recreatiesector

Meerdere recreatiebedrijven hebben de evenementensector inmiddels al ontdekt. In het lezingenprogramma zien we twee bekende namen:

CenterParcs; where business meets pleisure (donderdag 16.15 uur)

Met de afdeling Business Solutions helpen wij graag met het vinden van een passende  ‘all-in-one’ oplossing voor het organiseren van een bedrijfsuitje in een ontspannen sfeer. In onze vakantieparken gaan zakelijk comfort en gemak hand in hand met allerlei voorzieningen voor sport en ontspanning. Zo kun je samen met je collega’s de golven trotseren in de Aqua Mundo of elkaar helpen tijdens een avontuurlijk klimparcours op de High Adventure. meer info

Toverland: Een magisch bedrijfsevenement (donderdag 14.00 uur)

Wat vind u belangrijk in het organiseren van een bedrijfsevenement? Tamara Thijssen en Miriam Derickx-Linders van Attractiepark Toverland helpen u op weg en nemen u in 30 betoverende minuten mee in de magie van dit snelgroeiende Noord-Limburgse attractiepark en de mogelijkheden voor een uniek en magisch bedrijfsevenement tot wel 10.000 gasten. meer info

Meer informatie: www.festivak.nl/nl