Speciaal voor kleinere recreatiebedrijven heeft softwarebedrijf Stratech het systeem Booking BEE ontwikkeld.

Speciaal voor kleinere recreatiebedrijven heeft softwarebedrijf Stratech het systeem Booking BEE ontwikkeld.

Online en flexibel reserveringssysteem

Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in je reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Voor recreatieondernemer zijn dat belangrijke aandachtspunten. Stratech heeft dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van haar nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking

Stratech Booking is een flexibel online reserveringssysteem, dat is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor het te gebruiken is op zowel smartphone, tablet als pc. Hierdoor heb je altijd en overal inzicht in de actuele bezetting en kun je vragen van gasten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie beantwoorden. 

De software beschikt over een operationeel dashboard, waarmee je in één oogopslag de belangrijkste gegevens kunt bekijken. Dit maakt het dagelijkse gebruik van Stratech Booking eenvoudig en overzichtelijk! Zo zie je in één oogopslag hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kun je deze handeling direct uitvoeren. Je hebt eveneens inzicht in het aantal plekken of accommodaties dat op dit moment nog beschikbaar is en je kunt eenvoudig een reservering aanmaken.

Dankzij de flexibele prijsinrichting in Stratech Booking ben je in staat jouw tarieven, arrangementen en kortingen volledig in de prijslijst te verwerken. Alle arrangementen en kortingsacties zijn daarmee direct online door gasten te boeken!

https://www.youtube.com/watch?v=d_KIkMh57OI

Maak kennis met Booking tijdens de Roadshows!

Ben jij ook benieuwd hoe de Booking BEE jouw gehele reserveringsadministratie uit handen kan nemen? Meld je gratis aan voor één van de roadshows en ervaar zelf hoe waardevol en gebruiksvriendelijk dit reserveringssysteem is!   

Meer informatie en aanmelden voor de roadshow: www.bookingbee.nl/roadshows