Het is lastig om in te schatten wat de gevolgen van de nieuwe AVG wet per 25 mei zullen zijn voor vakantieparken. Booking Experts ontdekte dat er nog veel vragen zijn bij ondernemers. Daarom is besloten om een eenmalige workshop te organiseren, speciaal gericht op vakantieparken, campings en verhuurorganisaties. Het is lastig om in te schatten wat de gevolgen van de nieuwe AVG wet per 25 mei zullen zijn voor vakantieparken. Booking Experts ontdekte dat er nog veel vragen zijn bij ondernemers. Daarom is besloten om een eenmalige workshop te organiseren, speciaal gericht op vakantieparken, campings en verhuurorganisaties.

Zie ook: MKB bedrijven worstelen met privacy wetgeving AVG Tijdens deze workshop geeft een expert op juridisch gebied onder andere uitleg over de volgende onderwerpen:

  • Wat betekent de AVG wet concreet voor jouw organisatie?
  • Wat moet je aanpassen aan je website en automatisering?
  • Wat zijn andere gevolgen van de wet?

De workshop vindt plaats op 30 mei van 09:00 tot 11:30 te Enschede. Samen met juridisch adviseur mr. A.E.C. Punt (Arnoud) van aecius.nl zal Booking Experts de workshop compleet verzorgen. Aan het einde van de workshop is er natuurlijk ruimte voor vragen. Wil je deelnemen aan de workshop? De catering wil graag weten of je komt en met hoeveel personen. Daarom kun je je aanmelden voor de workshop via de volgende link: aanmelden. Voor gebruikers van Booking Experts is de workshop gratis.