Op woensdag 28 maart opent Van Hoorne Entertainment themapark Avonturenboerderij Molenwaard op het terrein van het voormalig Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt in Zuid-Holland. Het is voor Van Hoorne de eerste keer dat zij zelf een attractiepark openen. Nu verzorgen zij o.a. het showgedeelte bij diverse partijen, w.o. attractiepark De Julianatoren. . Op woensdag 28 maart opent Van Hoorne Entertainment themapark Avonturenboerderij Molenwaard op het terrein van het voormalig Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt in Zuid-Holland. Het is voor Van Hoorne de eerste keer dat zij zelf een attractiepark openen. Nu verzorgen zij o.a. het showgedeelte bij diverse partijen, w.o. attractiepark De Julianatoren. .

De boerderijbeleving staat centraal, maar ook de Nederlandse natuur op en rond het platteland zal een belangrijke rol krijgen in de invulling van het park. Onderdelen van het park zijn o.a.:

  • het boerentheater
  • bootje varen
  • Diverse dierenweides (geiten & konijnen, ezels en pony's, koeien, kippen, schapen)
  • Koe melken en kaas maken
  • Waterwerken speelplek
  • pony rijden
  • horeca

Door ook het educatieve aspect goed te ontwikkelen wil het park ook een aantrekkelijk alternatief bieden voor schoolreisjes. Fien en Teun De verhaaltjes van Fien en Teun dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten. Fien en Teun zijn met hun vriendjes dagelijks te zien bij RTL Telekids en vanaf oktober 2017 ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ Op hoogseizoendagen komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke foto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij. Meer informatie: www.avonturenboerderij.nl