
Eerder werd Salon Van Gogh gehouden in Zundert en Nuenen. Dit keer staat Etten-Leur in de spotlights, de plek waar Van Gogh in 1881 zijn eerste atelier inrichtte en waar hij door hard werken een serieuze start maakte met zijn teken- en schilderscarrière. Salon Van Gogh wordt gepresenteerd door Cornald Maas met als vaste tafelgast Axel Rüger, directeur Van Gogh Museum. Omdat Brabant dit jaar de Gastronomische Regio van Europa is, gaan topkok Soenil Bahadoer uit Nuenen en restaurateur Roland Peijnenburg uit Etten-Leur in op de relatie die zij hebben met Vincent van Gogh onder het motto Brabant Celebrates Food. Tijdens de talkshow wordt er met de tafelgasten gesproken over de kracht en inspiratie van Van Gogh en wat dat betekent voor succesvol ondernemerschap. Gasten zijn:
- - Axel Rüger (directeur Van Gogh Museum Amsterdam
- - Willem Jan Verlinden (kunsthistoricus)
- - Gerard Rooijakkers (cultuurhistoricus en etnoloog)
- - Wanda van Riet (grafisch en product-designer uit s-Hertogenbosch)
- - Maarten van Drunen (directeur Van Drunen Schoenfabriek uit Drunen)
- - Soenil Bahadoer (patron-cuisinier De Lindehof** Nuenen)
- - Roland Peijnenburg (patron Restaurant De Zwaan* Etten-Leur)
Vrijdag 30 maart 2018 (Goede Vrijdag) Tijd: Aanvang diner 17.00 uur, aanvang Salon 19.30 uur (inloop 19.00 uur) Locaties: Restaurant De Zwaan (Diner), Van Gogh Kerk Etten-Leur (Salon) Ticketprijs: € 65,- p.p.; de Salon is ook te boeken als diner-arrangement (Restaurant De Zwaan) Meer informatie: www.vangoghbrabant.com/nl/salonvangogh
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd. Klik hier om in te loggen.