Vakantiepark Villages Nature, op 6 km afstand van Disneyland Paris, wordt gepresenteerd als "Een innovatieve totaalaanpak op het gebied van duurzaam toerisme." Het innovatieve park opent op 11 augustus de deuren voor het publiek. Wie snel een kijkje wil nemen kan nu al een vakantiewoning reserveren. (de openingsaanbieding loopt nog t/m 25 juni 2017) Vakantiepark Villages Nature, op 6 km afstand van Disneyland Paris, wordt gepresenteerd als "Een innovatieve totaalaanpak op het gebied van duurzaam toerisme." Het innovatieve park opent op 11 augustus de deuren voor het publiek. Wie snel een kijkje wil nemen kan nu al een vakantiewoning reserveren. (de openingsaanbieding loopt nog t/m 25 juni 2017)

[caption id="attachment_50021" align="alignright" width="300"] visualisatie[/caption] Er is de afgelopen jaren door Euro Disney S.C.A en Pierre & Vacances-Center Parcs gebouwd aan een groene (stads)omgeving die een voorbeeldfunctie wil vervullen op het gebied van ecotoerisme en duurzaamheid. Het park is opgebouwd uit vijf unieke werelden:

  1. Aqualagon; Een architectonisch meesterwerk ontworpen door Jacques Ferrier, waarbij in de origami structuur glazen panelen zijn aangebracht. Naast het waterpark van 9.000m² is er een serie openlucht lagunes met een oppervlakte van 2.500m² verwarmd door geothermische energie. Binnen de waterzone zijn ook de nodige waterattracties te vinden zoals 6 waterglijbanen een golfslagbad en een river experience. Water uit de Aqualagon-baden wordt natuurlijk gezuiverd door planten, zodra het twee verticale tuinen en twee horizontale tuinen passeert. Het behandelde water wordt teruggevoerd en daarna gebruikt voor besproeiing.
  2. BelleVie Farm: Boerderijdieren, koeien, geiten, pony’s, een moestuin en broeikas... geniet met volle teugen van het boerenleven. De boerderij heeft de typische kenmerken van de Brie-regio: omgeven door hoge muren en grachten, met een indrukwekkende poort naar een binnenplaats en rondom verschillende attracties en ontdekkingsgebieden
  3. Extraordinary Gardens: zijn bedoeld om de harmonie te benadrukken tussen mens en natuur in Villages Nature Paris. Ontworpen door Thierry Huau op een terrein van 2,1 hectare en zorgvuldig beplant om hele jaar door voor een bloemenrijkdom te zorgen, staan de tuinen in het teken van de vier natuurlijke elementen.
  4. Forest of Legends: geïnspireerd door bosfolklore, die kinderen van 2 tot 12 jaar veel plezier bezorgen . Een bos met sprookjes, spelletjes en magie vol schuilplaatsen en boomhutten. In en om de bomen kunnen de jonge avonturiers hun hart ophalen in de speelgebieden. Oudere kinderen geven misschien de voorkeur aan het bouwen van een boshut of hangbrug en trekken erop uit.
  5. Lakeside Promenade; Dit is het kloppende hart van Villages Nature Paris. Hier kun je uit eten, winkelen of genieten van een wandeling.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="50061,50062"] Het verblijf is mogelijk in een van de  916 cottages en appartementen gelegen in het stadcentrum, aan de oevers van het meer of diep in het bos, met 3 accommodaties om uit te kiezen:

  • VIP Cocoon,
  • Country Premium en
  • Clan Comfort

Meer informatie en boekingsmogelijkheid (gesponsorde link): var uri = 'https://impnl.tradedoubler.com/imp?type(img)g(23932582)a(1906581)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');