Wij (Watersportcamping Heeg) krijgen er na een lange 'winterslaap' ook wat last van. We beginnen een wat onrustig gevoel te krijgen. Het kampeerseizoen komt dichterbij en er moet nog genoeg gebeuren. Samen met Jacob nog maar eens opnieuw naar het lijstje kijken met alle to-do zaken. Diepe zucht, nog 17 nachten en dan gaan we weer open. Wij (Watersportcamping Heeg) krijgen er na een lange 'winterslaap' ook wat last van. We beginnen een wat onrustig gevoel te krijgen. Het kampeerseizoen komt dichterbij en er moet nog genoeg gebeuren. Samen met Jacob nog maar eens opnieuw naar het lijstje kijken met alle to-do zaken. Diepe zucht, nog 17 nachten en dan gaan we weer open.

Tuurlijk hebben we heel veel zin om onze fijne kampeergasten te mogen ontmoeten. Dat is altijd goed en een gezellig weerzien. Maar voordat we ze redelijk kunnen ontvangen moet er nog zoveel gebeuren. Er liggen bergen snoeiafval te wachten op de versnipperaar. Er moeten nog nieuwe palen worden geslagen. De waterdruk en alle waterpunten moeten weer in orde worden gemaakt, en dan maar hopen dat er niet ergens een lek zit.... To do...

  • Ja, op de receptie is nog een hoop te doen. De betalingstermijn van 1 maart is verstreken en altijd weer zijn er een aantal gasten die dan toch eerst een herinnering moeten ontvangen.
  • De website moet verder worden vertaald naar het Duits.
  • De nieuwsbrief voor april moet nog worden ontworpen. De bloembakken bij de hoofdingang, de......

We kijken naar het lijstje van alles wat we voor deze winter in de planning hadden staan. Veel is er gelukkig wel gedaan. Alle drainagebuizen zijn doorgespoten en daar waar nodig zijn er extra buizen aangelegd. We hebben de paadjes bij de chalets opnieuw bestraat. De nieuwe website heeft meer deelknoppen en filmpjes. In de receptie hangt een hele lange plantenbak vol hangplanten, tegen het plafond. Sommige steigers hebben een heel nieuw dek gekregen. Er is genoeg af, maar er zijn ook nog zaken die nog echt af moeten. Nu maar eerst een prioriteitenlijst opmaken. Want 17 nachten is niet meer zo heel lang! Bij jullie zal het niet heel anders gaan. Je werkt, doet je ding, en hebt wensen die je aan wilt pakken. Maar in de praktijk lopen de dingen toch vaak heel anders, dan vermeld op de lijstjes die je hebt gemaakt. En hoe dichter je bij een deadline komt, hoe meer haast en druk je zal ervaren. Drukte en vakantie Vaak zijn geplande vakanties een soort van deadline. Voor de vakantie wil je nog dit doen, en dat af hebben. En dan eindelijk is het zover. Dan kun je op vakantie gaan. Eindelijk tijd om even terug te schakelen en te onthaasten. Je leven mag nu even vertragen. Tijd om lekker met je blote voeten door het gras te kunnen lopen. Een babbeltje hier, daar met wat verwondering rondkijken, en lurken aan een goed glas wijn, terwijl je wazig voor je uit kan staren. In de verte hoor je de grutto, een briesje wind door je haren. En het enige dat nog moet is het stapeltje boeken dat je wilt lezen. Maar zelfs dat hoeft eigenlijk niet. Op tijd gas terug nemen, om daarna, weer vol energie aan de bak te kunnen gaan. Om de waan van de dag weer aan te kunnen. Wij maken ons nog even druk, nog even en dan gaan we weer open. Met de eerste gezellige drukte tijdens de meivakantie. Want ook al gaan we 1 april open, we hoeven dan nog niet al onze poly-valken en surfplanken verhuur-klaar te hebben staan. De eerste drukte begint pas in de meivakantie. Dat duurt nog ongeveer een maandje. Dan mogen jullie allemaal komen onthaasten hier, dan zijn we er echt helemaal klaar voor! Wat zou het leuk zijn om je hier te mogen begroeten tijdens de meivakantie. Speciaal voor de meivakantie hebben we nu trouwens een prachtige aanbieding. Maar let op: Wees er snel bij want OP=OP. Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.