Op de Horecava presenteerde het bedrijf Jutter Speijs een nieuw concept voor een winkel met kant- en klare Food & Beverage producten. Voordeel van het concept is dat er geen personeel nodig is voor de bediening. Handig dus voor een late-night snack of een locatie die lastig de hele dag te bemannen is. Op de Horecava presenteerde het bedrijf Jutter Speijs een nieuw concept voor een winkel met kant- en klare Food & Beverage producten. Voordeel van het concept is dat er geen personeel nodig is voor de bediening. Handig dus voor een late-night snack of een locatie die lastig de hele dag te bemannen is.

Op dit moment zijn er twee winkels geïnstalleerd bij twee NH hotels. tijdens de Horecava (9-12 januari) was de demo-shop onderdeel van het innovatiepaviljoen. [gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="47623,47624"] Initiatiefnemer Patrick Dekker legt uit welk soort bedrijf dit concept kan inzetten: "Het gaat om een full-service oplossing waarbij we zorgdragen voor assortiment, bevoorrading en hardware/technologie. Het hotel krijgt een % over de omzet als netto rendement. Het % omzetdeling is gestaffeld aan de hoogte van de omzet dus hoe meer we gezamenlijk er van maken hoe beter." En bij welke omzet is zo'n 24/7 winkel ook commercieel haalbaar? Dekker: "Het begint interessant te worden bij een omzet vanaf € 50.000 per jaar." Meer informatie: www.jutterspeijs.nl