De ANWB heeft de jaarlijkse Awards voor beste Europese campings bekend gemaakt. In de categorie 'Beste camping voor kinderen' won De Beerze Bulten uit Ommen. De beste innovatie vond plaats op camping De Wildhoeve uit Emst; een interactief spel om de natuur te ontdekken. De ANWB heeft de jaarlijkse Awards voor beste Europese campings bekend gemaakt. In de categorie 'Beste camping voor kinderen' won De Beerze Bulten uit Ommen. De beste innovatie vond plaats op camping De Wildhoeve uit Emst; een interactief spel om de natuur te ontdekken.

Er werden op de feestelijke campingavond vijf prijzen uitgereikt. Naast bovengenoemde twee Nederlandse winnaars gingen er ook Awards naar:

  • Camping Domaine des Messires uit Frankrijk (mooiste Charme Camping)
  • Camping Ferienparadies Natterer See uit Oostenrijk (beste verhuuraccommodatie)
  • Huttopia Camping Senonches uit Frankrijk (mooiste natuurcamping)
SAMSUNG CAMERA PICTURESBeerze Bulten; beste camping voor kinderen tot 12 jaar

Johanneke en Gerrit-Jan Hagedoorn name trots de prijs in ontvangst. Zij hebben zes jaar geleden de camping overgenomen en in het verleden nam vader Jan Hagedoorn deze prijs ook al mee naar huis. Gerrit Jan vertelt dat hij blij is dat hij kan voortbouwen op het mooie werk van zijn vader, maar nu wel kiest voor een heel eigen koers: "We hebben al vrij snel een eigen team rondom ons samengesteld, waarmee we goed kunnen samenwerken. Zij zijn ook mede verantwoordelijk voor het behalen van deze Award. Afgelopen jaren werden diverse Youpi Lodges (glamping) en twee nieuwe groepsaccommodaties gebouwd. Ook hebben we wat bakens verzet in de fitness, de wellness en het zwembad. Door ons ook meer te richten op bezoekers uit de regio is de bezetting omhoog gegaan. Campinggasten kunnen nu bijvoorbeeld aanhaken bij groepslessen met mensen uit de regio. Dat werkt erg goed. Ook zwemlessen in ons zwembad zijn bijzonder populair. " Een van de grootste nieuwe projecten wordt in april 2017 geopend; De vernieuwde indoor speelruimte, het nieuwe Giga Konijnenhol met onder andere nieuwe en innovatieve speelmogelijkheden, 4 bowlingbanen en een vernieuwde horeca. Meer informatie: www.beerzebulten.nl SAMSUNG CAMERA PICTURESDe Wildhoeve met het natuurspel Mede-eigenaar Bart Zweers geeft een toelichting op de innovatie: "Afgelopen jaar hebben we 'Ontdek de Kleine Wonderen' gelanceerd op de camping. Onder deze noemer ontwikkelen wij diverse uitdagende online én offline middelen. Vol met opdrachten, vragen, dieren- en natuurweetjes om jong en oud te stimuleren het bos in te gaan en meer te leren over de prachtige natuur op de Veluwe. Kinderen krijgen bij aankomst op de camping een opdrachtenboekje en verzamelen stempels om Wildhoeve Woudloper te worden. Ook is er veel te ontdekken als ze via onze app de speurtochten lopen in het bos of over onze camping. Ontdek de Kleine Wonderen is een uitgebreid pakket waar ouders en kinderen enthousiast mee aan de slag gaan. We krijgen zoveel leuke reacties hierop en zijn heel trots om de Veluwse natuur zo beter op de kaart te kunnen zetten." Meer informatie: www.wildhoeve.nl Meer informatie: ANWB.nl