Op dinsdag 13 december wordt in House of Leisure in Oisterwijk een middagcursus online marketing verzorgd door Red online. Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Onderwerpen die aan bod komen: Hoe kan ik slim gebruik maken van online marketing tools? Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn bedrijf met online marketing? Hoe kan ik een specifieke doelgroep aanschrijven via online advertenties? Op dinsdag 13 december wordt in House of Leisure in Oisterwijk een middagcursus online marketing verzorgd door Red online. Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Onderwerpen die aan bod komen: Hoe kan ik slim gebruik maken van online marketing tools? Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn bedrijf met online marketing? Hoe kan ik een specifieke doelgroep aanschrijven via online advertenties?REDVoor wie?

Ben jij een ondernemer in de Leisure sector en ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen? Dan is de workshop ‘Online Marketing’ iets voor jou! De workshop Online Marketing geeft antwoord op deze en andere vragen en is bedoeld als praktisch steuntje in de rug voor Leisure ondernemers. Wanneer? De workshop wordt gegeven op dinsdag 13 december van 13.30 tot 16.30 uur en wordt verzorgd door RED Online Marketing. RED Online Marketing heeft ruim 10 jaar ervaring met klanten in de vrijetijdseconomie (o.a. Neckermann Reizen en Oasis Parcs) en is gespecialiseerd in conversie optimalisatie, Google AdWords en Facebook campagnes. Programma De workshop duurt ongeveer drie uur. Om de workshop praktisch en concreet te maken wordt zoveel mogelijk de link gelegd naar de aanwezige bedrijven. De volgende onderwerpen passeren de revue:

  • Google AdWords
  • Facebook beheer en Facebook advertising
  • Conversie optimalisatie

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Locatie De workshop vindt plaats bij House of Leisure in de Leerfabriek KVL in Oisterwijk. Kosten Deelname kost € 45,- p.p. excl. BTW. Partners van House of Leisure ontvangen 20% korting. Meer informatie en aanmelden: www.houseofleisure.eu Bewaren