Tijdens de ALV van brancheorgnisatie RECRON werden twee prijzen uitgereikt. Camping De Helfterkamp uit Vaassen (Gelderland) werd winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016’. De Vilt (in Beugen, Noord-Brabant) won de publieksprijs voor beste RECROn groepsacccommodatie. Tijdens de ALV van brancheorgnisatie RECRON werden twee prijzen uitgereikt. Camping De Helfterkamp uit Vaassen (Gelderland) werd winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016’. De Vilt (in Beugen, Noord-Brabant) won de publieksprijs voor beste RECROn groepsacccommodatie.Winnaar-Button-K+B-2016

Bart en Kirsten Looijmans, eigenaren van Camping De Helfterkamp namen het beeldje en de bos bloemen in ontvangst uit handen van Monique Van der Sanden, directeur RECRON. Alle genomineerde bedrijven ontvingen een oorkonde en een map met kwaliteitsbeoordelingen door de stemmers. Naast de keuze voor het kampeer- en/of bungalowbedrijf van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, hygiëne, de omgeving/activiteiten en horeca toe te kennen. Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van de stemmen is rekening gehouden met het aantal plaatsen en de waardering door de gasten. Camping De Helfterkamp kreeg van het publiek de prachtige cijfers: Gastvrijheid:  9,6 Hygiëne:  9,5 Omgeving/activiteiten:  9,3 Horeca:  8,3 De overige genomineerden waren en zijn geëindigd als: 2e prijs: Camping Zonneweelde (Nieuwvliet, Zeeland) 3e prijs: Recreatiepark Samoza (Vierhouten, Gelderland) 4e prijs: Recreatiecentrum Besthmenerberg (Ommen, Overijssel) 5e prijs: Recreatiecentrum De Paalberg (Ermelo, Gelderland) Winnaar-Button-GA-2016Beste Groepsaccommodatie Arno en Ellen Gerrits van Groepsaccommodatie De Vilt reageerden verheugd: "Wij zijn ontzettend blij met deze waardering van onze gasten. Het dichtbij de mensen staan waarbij onze gastvrijheid voorop staat vinden we nu terug in deze deze prachtige prijs". Groepsaccommodatie De Vilt kreeg van het publiek de volgende cijfers: Gastvrijheid 9,6 Hygiëne 9,6 Ruimte 9,5 Omgeving 9,5 Eten en drinken 9,0 Enkele reviews van stemmers op Groepsaccommodatie De Vilt:

  • Geweldig gastvrij verblijf, goede ontvangst van gastheer en dame. Alles kan geregeld worden. Super schoon, mooie kamers en woonkamer, ruime keuken en een prachtige tuin en veranda waar je heerlijk kunt zijn met een geweldig uitzicht op de Vilt in Beugen.
  • Het is een prachtige accommodatie en het ligt in een super gebied voor wandelaars en fietsers. Iedereen is daar welkom!
  • We hebben ons prima vermaakt. Het was erg gezellig, knus en erg prettig om te verblijven. De familie Gerrits was erg vriendelijk.

De overige genomineerde Groepsaccommodaties van het jaar 2016 waren en zijn geëindigd als: 2e: Klooster van Kranenburg (Kranenburg, Gelderland) 3e: Vakantie Meerlo (Meerlo, Limburg) 4e:Groepsaccommodatie De Duiventil (Nunspeet, Gelderland) 5e: Landgoed de Biestheuvel (Hoogeloon, Noord-Brabant) Bron en meer informatie: www.recron.nl