Op donderdag 17 november organiseert Toerisme Flevoland haar jaarlijkse vrijetijdscongres. Deze keer is het thema inspireren & ontmoeten, waarbij het onderwerp guestjourney centraal staat. Tijdens het congres presenteert Toerisme Flevoland o.a. haar plannen voor 2017. De toeristisch- recreatieve sector wordt voor Flevoland steeds belangrijker. Dit jaar werd voor het eerst de grens van 10.000 banen gepasseerd. Op donderdag 17 november organiseert Toerisme Flevoland haar jaarlijkse vrijetijdscongres. Deze keer is het thema inspireren & ontmoeten, waarbij het onderwerp guestjourney centraal staat. Tijdens het congres presenteert Toerisme Flevoland o.a. haar plannen voor 2017. De toeristisch- recreatieve sector wordt voor Flevoland steeds belangrijker. Dit jaar werd voor het eerst de grens van 10.000 banen gepasseerd.

[caption id="attachment_46223" align="alignright" width="300"]Walibi Holland Walibi Holland[/caption] Guestjourney gaat over de totale beleving, de totale ‘reis’ die een bezoeker maakt; van het zich oriënteren op een vakantie tot het plannen en boeken ervan. Tijdens een aantal interessante sessies worden deelnemers geïnspireerd om onderdelen van de guestjourney samen te verbeteren en te versterken. Iemand die alles weet van 'zijn' gasten is keynote speaker Bas Hoogland. Deze voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks en momenteel exploitant van een vakwerkhuis, werd in 2014 gekozen tot meest klantvriendelijke directeur van Nederland. Hij vertelt u alles over de do’s en don'ts wanneer het gaat over gastvrijheid, klantvriendelijkheid en hostmanship. Naast de keynote speakers zijn er ook enkele verdiepende themasesies:

  • '10 Social Media Tips, waarmee je direct aan de slag kan!’ door Steven de Jong, Olifant Media
  • ‘De kracht van online influencers’ door Tessa aan de Stegge, Cherry Lab
  • ‘De drie geheimen Storytelling’; door Marjolein Huis, Commpassie
  • ‘Wat weet u van uw gast’ door Tinco Lycklama, Bureau Ruimte en Vrije Tijd

Het Vrijetijdscongres Flevoland vindt plaats op donderdag 17 november bij het Walibi BizNiz Center in Biddinghuizen. Meer informatie: www.toerismeflevoland.nl/agenda/vrijetijdscongres-flevoland-2016/ Bewaren Bewaren Bewaren