Wijzer worden in recreatie, sport en toerisme in week 25

De komende week staan de volgende kennisdagen op het programma:

19–21 juni: 3-daagse studiereis Europapark (De)
Deze reis is inmiddels helemaal volgeboekt en de organisatie verwijst graag naar de volgende studiereis: Een studiereis naar het land in opkomst China – van 30 augustus tot 9 september.

21 juni: Pleisureworld relatiedag
Een avond vol nieuwe uitdagingen en kans op bijzondere ontmoetingen en kennisuitwisseling. Een avond met oude bekenden uit de groeiende markt van de leisure industrie. (op uitnodiging)

21 juni: Leisure op eigen benen, Den Bosch
Tijdens het kennisatelier kunt u kennis en ervaringen met nieuwe financieringsvormen opdoen en nieuwe denkrichtingen  verkennen voor uw eigen organisatie.  Iedereen betrokken bij de vrijetijdsector is van harte welkom op deze inspirerende middag waarop professionals hun kennis met elkaar zullen verbinden om op het gebied van financiering  in onze boeiende en brede sector tot nieuwe ideeën te komen.

21 – 24 juni:  IAAPA Asian Expo, Singapore
More than 3,000 professionals from 40 countries will be looking for products and business partners. This is your opportunity to make connections with the people who make buying decisions in the Asian market.

22 juni: Congres Olympische infrastructuur
Het congres biedt een hoogwaardig platform voor ontmoeting, kennisdeling en innovatie om zo stakeholders betrokken bij de sportinfrastructuur te verbinden alsmede het sportinclusief denken te vergroten. Het congres kijkt naar het verhogen van de maatschappelijke meerwaarde van sportinfrastructuur en het stimuleren van samenwerking en creativiteit op lokaal niveau. Daarnaast kan met het congres het lokaal draagvlak voor het Olympisch Plan 2028 worden vergroot.

25 – 26 juni: Personal Trainer congres
Tijdens PTplanet krijgen fitnesstrainers een grote hoeveelheid kennis aangereikt over Personal Training (PT). Deze kennis is direct toepasbaar binnen jouw PT business en helpt jou om Personal Training (nog) succesvol(ler) te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *