Bij de meeste recreatiebedrijven is sprake van een jaarrond-exploitatie. Door het organiseren van evenementen kunnen piekmomenten worden worden gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan de zeer succesvolle Halloween themadagen in attractieparken of meerdaagse festivals, georganiseerd op een bungalowpark. Op donderdag 18 februari vind je op vakbeurs EvenementContact volop informatie om een evenement te organiseren en tot een succes te maken. Bij de meeste recreatiebedrijven is sprake van een jaarrond-exploitatie. Door het organiseren van evenementen kunnen piekmomenten worden worden gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan de zeer succesvolle Halloween themadagen in attractieparken of meerdaagse festivals, georganiseerd op een bungalowpark. Op donderdag 18 februari vind je op vakbeurs EvenementContact volop informatie om een evenement te organiseren en tot een succes te maken.

Het organiseren van een evenement vraagt om een ander soort organisatie dan de jaarrond exploitatie; en vaak ook tijdelijk extra ondersteuning en acts. Op de beurs EvenementContact 2016 vind je een zeer gevarieerd aanbod van 300 exposanten. De beurs is ingericht rondom de volgende thema's:

 • Zakelijke bedrijfsevenementen; locaties, organisatiebureaus, licht en geluid, security, personeel en alles wat verder nodig voor het succes van het volgende evenement.
 • Entertainment; diverse vernieuwende acts presenteren zich rondom de cateringpleinen.
 • Outdoor & Actief; Diverse toeleveranciers van actieve bedrijfsuitjes, o.a. beachevents, ludiek vervoer, zeilen, teambuilding, etc..
 • Festivals & Publieksevenementen; hier vind je o.a. ticketregistratie, festivalcatering, AV, personeelsdiensten, verzekeringen, etc.
 • Brancheverenigingen en Media,
 • ZZP,
 • Culinair en
 • Beurzen en Congressen

[caption id="attachment_41373" align="alignright" width="300"]Lakeiproducties Lakeiproducties[/caption] Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma. We pikken er enkele sprekers uit:

 • Tim Coronel (11.00 uur): Naast talent voor racen, heeft Tim ook zakelijk talent. Samen met zijn broers exploiteert hij een aantal kartbanen, een lasergame centrum en een watersportcomplex. Avontuurlijk, ambitieus, met doorzettingsvermogen en de nodige dosis lef.
 • Ruud Veltenaar - Shift Happens (12.45 uur): In essentie spreekt en schrijft Ruud over de kolderieke en disruptieve trends en ontwikkelingen waarmee mensen en instituten worden geconfronteerd. Veelal met humor, zelfspot en haarscherpe analyses en altijd vertaald naar de impact op ons leven en werk.
 • La Kei, (14.00 uur): Na 25 jaar gastheerschap deelt het lakeiengilde zijn ervaringen met u. De lakeien Jujube, Choderlos en Davide Pardieu zijn als sprekers uitgenodigd op EvenementContact. Trots geven zij de lezing: “IN ELK MENS ZIT EEN LAKEI”.
Bekijk alle sprekers / lezingen

Meer informatie en aanmelden: www.branchecontact.nl/Evenementcontact