Marketing, zorg, sport, spelen en kastelen in week 23

De week tussen Hemelvaart en Pinksteren zijn er nog net een paar dagen vrij om wat activiteiten te plannen. Er wordt deze week weer kennis gedeeld op verschillende gebieden; marketing van een bungalowpark, reorganisatie in de sport, spelen, E-travel en zorg. De week sluit af met een open dag in diverse kastelen.

8 juni NIMA excursie Roompot
Marketingclub NIMA gaat op bezoek bij de Roompot in Kamperland. Sales & Marketing Manager Jornt de Meurichy vertelt hoe Roompot met name de laatste tien jaar erin geslaagd is om een enorme groei te realiseren. In het bijzonder staan we stil bij de opkomst van internet. Het online oriënteren en online boeken van vakanties heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ook bij Roompot is online als distributiekanaal niet meer weg te denken! Maar dit levert ook uitdagingen…(Ook toegankelijk voor niet-leden)

8 juni Expertmeeting Sport en reorganisatie, Nieuwegein
Tijdens de Expertmeeting Sport & Reorganisatie op woensdag 8 juni in het Huis van de Sport te Nieuwegein wordt u geheel geïnformeerd over wat er komt kijken bij de herstructurering van een organisatie. Gedurende de middag komt een aantal juridische, financiële en sociale onderwerpen rond reorganisatie aan de orde.

8 – 9 juni Cursus speelruimtebeleid
De meeste gemeenten hebben de afgelopen jaren uitvoering gegeven aan het Besluit Veiligheid van Attractie- en Speeltoestellen. Er is netjes getoetst waar het bestaande afwijkt van de nieuwste veiligheidseisen. De grootste risico s zijn verwijderd. En er ligt voor de komende jaren een inhaalprogramma veiligheid voor de bestaande speelplaatsen. Toch dringt zich bij velen de vraag op “Komen deze inspanningen wel op de juiste plek terecht?”.

9 juni Emerce E-travel, Amsterdam
E-Travel biedt u op 9 juni 2011 een uitgebreid programma met diverse keynote speakers, parallelsessies en vipsessies, geheel in het teken van de laatste online innovaties en ontwikkelingen. Op de Infolounge demonstreren specialisten de diverse mogelijkheden op het gebied van online marketing, affiliate sales en mobile.  Aan de hand van uw persoonlijke wensen stelt u zelf uw congresprogramma samen.

9 juni Creatieve marktplaats, Tilburg
Deze bijeenkomst staat in het teken van de zorg. Als u op uw recreatiebedrijf te maken heeft met zorgaspecten, dan kunt u hier veel leren over nieuwe ontwikkelingen. Innovaties in de zorg, ze zorgen voor een belangrijke beweging in de zorgsector.
Bewegingen waarvan Colin vindt dat ze een podium verdienen op de Creatieve Marktplaats 2011.

10 juni Seminar buiten spelen, Utrecht
‘Peuters die buitenspelen zijn gezonder en hun vermogen zich te concentreren neemt toe in een groene omgeving.’ Zomaar een citaat uit het recente themanummer van Kinderen in Europa. Dit nummer, Avontuur in de natuur, gaat over het belang van buitenspelen voor kinderen. Twee van de auteurs, uit Duitsland en Engeland, laten zien welke universele dilemma’s zij signaleren als het gaat om avontuur, natuur, veiligheid en de ontwikkeling van kinderen. Op dit seminar dat zowel in Utrecht als in Brussel gehouden wordt, vertellen Roger Prott en Tim Gill hoe in hun land wordt omgegaan met deze vragen.

Een vriendelijke ridder in het Muiderslot

13 juni Dag van het kasteel
Bent u nog op zoek naar een bijzondere activiteit (voor uw gasten), sluit dan op tweede pinksterdag uw recreatieprogramma aan op de Kastelendag. De Dag van het Kasteel 2011 kent als thema ‘het kasteel verbeeld’. Zo’n thema is heel breed op te vatten. Kastelen zijn bij uitstek de monumenten die tot de verbeelding spreken, van kinderen, van volwassenen, van kunstenaars en van geleerden. Bij kastelen komt er meteen een visioen van de middeleeuwen naar boven, met stoere ridders, schone jonkvrouwen in hoge torens, zware muren en imposante poortgebouwen. Voor het kasteel rijden de ridders in toernooi en nadat de winnaar door de kasteelvrouwe is geëerd, wordt aangezeten aan het grootse diner. De tafels kreunen onder het vele wild, de exotische vruchten en de rijkelijk vloeiende drank. Dit beeld zien we terug in honderden films en televisieseries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *